20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Fallout Shelter. Το mobile game που κατέκτησε την E3 2015!

    Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της Bethesda που πραγματοποιήθηκε στην E3 2015, το βάρος έπεσε κυρίως στο Fallout 4 και στο νέο Doom. Ωστόσο, πέραν των overhyped τίτλων που σίγουρα θα τραβούσαν το ενδιαφέρον παρουσιάστηκε επίσης και ένα mobile game που έκλεψε τις καρδιές όλων των fans των συγκεκριμένων παιχνιδιών! O λόγος γίνεται για το Fallout Shelter, ένα mobile παιχνίδι για iOS, το οποίο ουσιαστικά φέρνει το εφιαλτικό σύμπαν του Fallout στον χώρο του mobile gaming.

    fallout shelter

    Το Fallout Shelter που είναι optimized για iPhone 6, iPhone 6 Plus και iPad Air 2 τρέχει σε όλες τις iOS 7-based συσκευές (και άνω) και πρόκειται για ένα base-building παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο θυμίζει έντονα στη φιλοσοφία του gameplay του, το κομμάτι της real-time ανάπτυξης και διαχείρισης των XCOM games. Στη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες καλούνται να δημιουργήσουν και παράληλλα να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα ενός πυρηνικού καταφυγίου, το οποίο ουσιαστικά θα λειτουργεί ως μία μικρή πολιτεία η οποία θα προστατεύει τους κατοίκους της από τους κινδύνους που κρύβει η απέραντη έρημος της Wasteland. Το Fallout Shelter είναι free-to-play, με τους δημιουργούς του να εξετάζουν μία έκδοση του mobile παιχνιδιού για Android στο μέλλον.

    Fallout shelter 2

    Ενδεικτικό της τεράστιας επιτυχίας του ήταν ότι με το που κυκλοφόρησε μέσα σε λίγες ώρες σκαρφάλωσε στην κορυφή του App Store (κατηγορία free εφαρμογών). Δείτε και το trailer για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles