20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φανατική θαυμάστρια του Johnny Depp ξόδεψε 30.000 δολάρια για να παρευρεθεί στη δίκη

    O Johnny Depp, ανεξάρτητα από την προσωπική του ζωή που μάλλον δεν πηγαίνει και πολύ καλά, έχει καταφέρει να χαράξει τη δική του πορεία στον κινηματογράφο, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της γενιάς του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει φανατικό κοινό πίσω του που τον ακολουθεί, όχι μόνο στις πρεμιέρες αλλά και στο…δικαστήριο.

    Οι θαυμάστριες είναι πολλές και κάποιες φορές δείχνουν τη συμπαράστασή τους με κάπως ανορθόδοξους τρόπους. Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, η Ίβαν ντε Μπόερ, 59 ετών από το Λος Άντζελες, έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής το ποσό των 30.000 δολαρίων, προκειμένου να βρεθεί έξω από τη δικαστική αίθουσα και να παρακολουθήσει τη δίκη για την αγωγή που κατέθεσε ο ηθοποιός για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ. Η φανατική θαυμάστρια χρησιμοποίησε την άδεια διακοπών της για να είναι μία από τις πρώτες που περίμεναν έξω από το δικαστήριο της κομητείας Φέρφαξ στην κοινοπολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Στόχος της, σύμφωνα με το People, ήταν να λάβει το περικάρπιο που της επιτρέπει την είσοδο στην αίθουσα της εκρηκτικής δίκης μεταξύ των πρώην συζύγων.

    Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πήρα την άδεια για να είμαι εδώ για τον Johnny. Έχω την ίδια ηλικία με τον Johnny. Είμαι ελεύθερη, οπότε κάνω ό,τι θέλω, βασικά» τόνισε.

    Όταν ρωτήθηκε αν έχει μετανιώσει που ξόδεψε τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό είπε: «Δεν μετανιώνω. Θα το μετάνιωνα περισσότερο αν δεν ήμουν εδώ».

    Διαβάστε επίσης:

    “Φουρτούνες” στον ορίζοντα για τον Mark Zuckerberg! Ακυρώνονται projects που συνδέονται με το metaverse (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles