20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το Feedly απέκτησε slider για καλύτερη ανάγνωση του RSS feed σας

    Η υπηρεσία Feedly είναι για πολλούς από εμάς ο αγαπημένος προορισμός για ενημέρωση μέσω RSS. Από τότε που ο Google Reader μας αποχαιρέτησε, οι περισσότεροι στραφήκαμε στο Feedly για την ανάγνωση άρθρων από τα αγαπημένα μας sites.

    feedly slider

    Από σήμερα, ο αγαπημένος μας RSS reader αποκτά νέο τρόπο προβολής των άρθρων. Η λειτουργία Slider είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω των ρυθμίσεων του Feedly και της επιλογής «Slider», με το χρήστη να επιλέγει αν τη θέλει σε όλες τις προβολές των άρθρων.

    Το Slider δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ανοίγει τα άρθρα μέσα σε κάρτα στο δεξί μέρος της οθόνης του μέσα στο Feedly και να μην απαιτείται το άνοιγμα νέας καρτέλας. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης μπορεί εύκολα να επιστρέψει στα feeds του ή να μεταβεί στο επόμενο ή προηγούμενο άρθρο με τα βελάκια του πληκτρολογίου ή τα γράμματα «j» και «k».

    Τέλος, η προβολή άρθρων μέσα σε κάρτες κάνει πιο εύκολη την κοινοποίηση άρθρων στα Social Media, καθώς επίσης και την προβολή άρθρων μέσω της επιλογής «Add content»  και των διαφόρων προτεινόμενων sites.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles