19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Φέτος άσε τον Άγιο Βαλεντίνο και πιάσε το… For Honor!

    Πως θα σας φαινόταν ένα game όπου ιππότες, Βίκινγκς και Σαμουράι σκοτώνονται μέχρι τελικής πτώσεως; Σίγουρα όχι κι άσχημα… Η Ubisoft λοιπόν δεν επέλεξε τυχαία την 14η Φεβρουαρίου ως την ημερομηνία κυκλοφορίας του επικού For Honor, το οποίο αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στις τάξεις της gaming community, προσφέροντας ατελείωτες brutal στιγμές δράσης και καταιγιστικό gameplay.

    For Honor 2 (Large)

    Οι gamers λοιπόν μπορούν να «γιορτάσουν» την γιορτή των ερωτευμένων φέτος με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, καθώς το μόνο βέβαιο είναι ότι θα αγαπήσουν… το σπαθί τους. Ιππότες, σαμουράι και Βίκινγκς συγκρούονται ανελέητα σε ένα ατελείωτο πεδίο μάχης πολεμώντας μέχρι θανάτου και χωρίς να υπάρχει αύριο. Ένας τεράστιος κόσμος, μοναδικά customization options και ένα εξαιρετικό progression system συνθέτουν την εικόνα ενός τίτλου που θα προσφέρει αλησμόνητες hack ‘n slash στιγμές και είμαστε βέβαιοι ότι θα πείσει εκατομμύρια gamers να ενδώσουν και να το… ερωτευθούν! Αυτή τη στιγμή τρέχει η open beta και ήδη επικρατεί τρελός πανικός (με την Ubisoft να κάνει λόγο για συμμετοχή 3 εκατομμυρίων και πλέον gamers), ενώ για να ζεσταθείτε κατάλληλα δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το launch trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα… Get ready, καθώς ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος για τους gamers δεν θα έχει σοκολατάκια και καρδούλες, αλλά επικές μάχες και ατελείωτη καταιγιστική δράση! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles