15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    To body painting στην υπηρεσία της διαφήμισης ενός Fiat 500 Abarth Cabrio

    Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πουλήσεις ένα Fiat 500 Abarth Cabrio. Η βοήθεια ενός ιδιαίτερου body painting και μερικών… καυτών υπάρξεων δεν ακούγεται καθόλου κακή ιδέα και, φυσικά, περισσότερα από τις περιγραφές μας μπορεί να πει η ακόλουθη φωτογραφία.

    Fiat Body-Paints

    Η παραπάνω ιδέα προέρχεται από τους υπευθύνους του Richards Group, που προσέλαβαν καλλιτέχνες, καθώς και έναν γνωστό body painter, για να δημιουργήσει μία σύνθεση που να θυμίζει το γνωστό ιταλικό αυτοκίνητο.

    Δεν είναι Photoshop, αλλά δημιουργήθηκε λοιπόν από τον Craig Tracy, κατά τον οποίο είναι “η πιο φιλόδοξη, η πιο ενδιαφέρουσα και η πιο διασκεδαστική φωτογράφηση στην οποία έχει ποτέ παρευρεθεί”.

    Η φωτογραφία αποτελεί μέρος μίας έντυπης διαφήμισης για το επερχόμενο “Body Issue” του ESPN the Magazine. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές της διαφήμισης, το team ξόδεψε μέρες ολόκληρες για να οργανώσει τις πόζες των γυναικών και να βάψει τα σώματά τους ώστε να δημιουργηθεί αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί ως ένα “έργο τέχνης” ενώ σε κάποιους άλλους δεν αρέσει καθόλου. Γούστα είναι αυτά…

    Σε κάθε περίπτωση, δείτε ένα video από τα παρασκήνια της φωτογράφησης…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles