19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    FIFA 22: Έρχονται αλλαγές στο πρώτο μεγάλο update από την EA Sports

    Το πρώτο μεγάλο update ετοιμάζει η EA Sports για το FIFA 22, το οποίο φέρνει σημαντικές αλλαγές στο gameplay και θα κυκλοφορήσει σύντομα για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S. Το FIFA 22 φέρει την τεχνολογία HyperMotion, βάσει της οποίας το gameplay είναι πιο ρεαλιστικό, ενώ προσφέρει και μια νέα εμπειρία για τις κονσόλες νέας γενιάς. Η νέα μηχανή της ΕΑ μαθαίνει από πάνω από 8.7 εκ. καρέ match capture και δημιουργεί τα πιο ρεαλιστικά animations που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

    Τι περιμένουμε στην πρώτη αναβάθμιση

    H αναβάθμιση αυτή θα μειώσει την αποδοτικότητα των τερματοφυλάκων να πηδάνε για αποκρούσεις στις πάνω γωνίες του τέρματος. Προσθέτει ακόμα κάποια animations του τερματοφύλακα, τη στιγμή που προσπαθεί να αποκρούσει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ. Σύμφωνα με την EA Sports, η αλλαγή αυτή έχει ως στόχο να γίνουν πιο ρεαλιστικές και αποτελεσματικές οι αντιδράσεις των τερματοφυλάκων σε τέτοιες περιπτώσεις.

    Σχετικά με την άμυνα των ομάδων, βελτιώνεται η συχνότητα των τάκλιν όταν κινείται η μπάλα, αναβαθμίζεται η αμυντική λογική για τους παίκτες κοντά στην γραμμή της σέντρας όταν κάνουν άμυνα σε αντεπίθεση που ξεκινά από κόρνερ, ενώ οι αμυντικοί κοντά στην γραμμή της σέντρας θα κάνουν περισσότερες προσπάθειες για αντιμετώπιση της αντεπίθεσης.

    Διαβάστε επίσης: Κυκλοφόρησε το πρώτο combat trailer του Sherlock Holmes Chapter One (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles