21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    FIFA 23: Γυναίκα στο εξώφυλλο της Ultimate Edition για πρώτη φορά

    Τους παίκτες που πρωταγωνιστούν στο εξώφυλλο του FIFA 23 παρουσίασε η EA και για πρώτη φορά στα χρονικά μια γυναίκα «φιγουράρει» στην Ultimate Edition, η οποία θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως.

    Η Sam Kerr της Chelsea είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα μαζί με τον Kylian Mbappé της  Paris Saint-Germain, ο οποίος εμφανίζεται για τρίτη συνεχόμενη φορά σε εξώφυλλο του FIFA.

    Η Kerr θεωρείται από τις κορυφαίες παίκτριες στο γυναικείο ποδόσφαιρο και η παρουσία της επιβεβαίωσε και τυπικά την παρουσία της γυναικείας ομάδας της Chelsea στο παιχνίδι, μαζί με όλη τη Women’s Super League της Αγγλίας. Οι γυναίκες υπήρχαν στα παιχνίδια της σειράς, ωστόσο μόνο σε συγκεκριμένα modes.

    Σημειώνεται ότι αυτό θα είναι το τελευταίο της ΕΑ, αφού, μετά από 3 δεκαετίες περίπου, μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες στην κατηγορία των storts έφτασε και επίσημα στο τέλος της. Πέρασαν μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην γνωστή εταιρεία video games Electronic Arts και τη FIFA, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού στάθηκε αδύνατον να υπάρξει κάποια συμφωνία που να ανανεώνει τη μεταξύ τους συνεργασία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το FIFA, το παιχνίδι φαινόμενο στην κατηγορία του, να αλλάζει όνομα. Στο εξής θα ονομάζεται EA Sports FC.

    Διαβάστε επίσης:

    Το πρόγραμμα PlayStation Stars ανακοίνωσε η Sony

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles