16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    FIFA Uncovered: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix που θα ταράξει τα νερά

    Ένα νέο trailer έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix για την επερχόμενη σειρά FIFA Uncovered. Πρόκειται για ένα εκρηκτικό ντοκιμαντέρ, που θα επικεντρωθεί στην ιστορία του οργανισμού, τις «μάχες» εξουσίας, αλλά και την πολιτική που κρύβεται πίσω από την επιλογή του Qatar ως χώρα φιλοξενίας για το χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελο.

    Με αφορμή το opening του World Cup, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, η δημοφιλής υπηρεσία streaming θα ανεβάσει τη σειρά στην πλατφόρμα στις 9 Νοεμβρίου.

    Μπορείτε να δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η επίσημη σύνοψη του Netflix για το FIFA Uncovered αναφέρει τα εξής: «Παιχνίδια εξουσίας. Παγκόσμια πολιτική. Μια έρευνα για τη FIFA αποκαλύπτει την πολυτάραχη ιστορία της οργάνωσης και τι προϋποθέτει η φιλοξενία του Παγκόσμιου Κυπέλλου».

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμη: Το Mephisto της Marvel θα υποδυθεί ο Sacha Baron Cohen

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles