21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν την Amazon να ετοιμάζει σειρά God of War

    Ο “πόλεμος” του streaming καλά κρατεί τα τελευταία χρόνια, αφού το Netflix, το HBO Max, η Amazon και η Disney κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να αποσπάσουν μεγαλύτερο κομμάτι από την…πίτα. Όπως όλα δείχνουν, οι εταιρείες βασίζουν πολλά και στη βιομηχανία του gaming, αφού οι τηλεοπτικές μεταφορές δημοφιλών παιχνιδιών είναι συνεχόμενες.

    Μέχρι στιγμής έχουμε δει σειρές για το Witcher, αναμένουμε το The Last of Us, το Halo, το Mass Effect και το Fallout, ενώ οι φήμες θέλουν άλλο ένα κορυφαίο παιχνίδι να ετοιμάζεται για τη μικρή οθόνη. Πρόσφατο δημοσίευμα του Deadline αποκάλυψε ότι στο Amazon Prime Video θα δούμε μια σειρά βασισμένη σε έναν από τους πιο δυνατούς τίτλους, το God of War. Η εταιρεία φέρεται να βρίσκεται στις συζητήσεις και η συμφωνία δεν είναι μακριά.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, οι δημιουργοί του The Expanse, Mark Fergus και Hawk Ostby, καθώς και ο Rafe Judkins του The Wheel of Time σε συνεργασία με την Sony Pictures Television και την PlayStation Productions, θα αναλάβουν το project. Αναμένεται να δούμε αν οι πληροφορίες θα επαληθευθούν.

    Διαβάστε επίσης:

    Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός για το ρόλο της Μαντόνα – 3 ακόμα γνωστές ηθοποιοί στην οντισιόν (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles