19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν το eBay να δέχεται προσεχώς πληρωμές με κρυπτονομίσματα

    Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που η δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων ανεβαίνει. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αρκετές εταιρείες έχουν αρχίσει να τα δέχονται ως τρόπο πληρωμής. Για όσους ψωνίζουν συχνά στο eBay και έχουν ένα μικρό “κομπόδεμα” από κρυπτονομίσματα, ίσως η παρακάτω πληροφορία να φανεί χρήσιμη.

    Σύμφωνα με τον CEO του eBay Jamie Iannone, η εταιρεία οσονούπω θα δίνει τη δυνατότητα εναλλακτικών τρόπων πληρωμής. Ο ίδιος δήλωσε: “Μόλις ολοκληρώσαμε την απαραίτητη διαδικασία μετάβασης, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε νέους τρόπους πληρωμής”.

    Παρόλο που ο Iannone δεν αναφέρθηκε ξεκάθαρα στα κρυπτονομίσματα, αποκάλυψε ότι στόχος του eBay είναι να προσελκύσει κυρίως τους νέους που ανήκουν στη Gen Z. Γι’ αυτό δίνονται οι δυνατότητες πληρωμής μέσω Google Pay και Apple Pay, ενώ υπάρχει συνεργασία με την Afterpay στην Αυστραλία, μια πλατφόρμα που χρησιμοποιούν κυρίως νέοι για αγορές.

    Προς το παρόν οι πληρωμές με κρυπτονομίσματα δεν είναι εφικτές στο eBay. Οι φήμες όμως θέλουν νέες πληροφορίες να έρχονται στο φως στις 10 Μαρτίου, που αναμένεται να διευρυνθούν οι επιλογές πληρωμής. Γι’ αυτούς που επενδύουν στα κρυπτονομίσματα, πιθανότητα να παρουσιαστεί ένας ακόμα τρόπος να τα ξοδέψουν ή ακόμα και να κερδίσουν κάτι από αυτόν.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο metaverse μπαίνει και η Reese Witherspoon – Στο Instagram το avatar της ίδιας και του σκύλου της (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles