15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν το νέο Need for Speed να κυκλοφορεί το Δεκέμβριο

    Είναι γνωστό πως η EA σκοπεύει να λανσάρει ένα νέο παιχνίδι Need For Speed μέσα στο 2022 και πρόσφατα μάλιστα υπήρξαν κάποιες διαρροές online (μερικών δευτερολέπτων) που επέτρεψαν μια πρώτη γεύση σχετικά με την καινούρια έκδοση.

    Ένα δημοσίευμα του Comicbook.com αναφέρει ότι ο νέος τίτλος θα ονομάζεται Need for Speed: Unbound και το game αναμένεται να περιλαμβάνει anime στοιχεία και να έχει περισσότερο χρώμα σε σχέση με τους τίτλους που έχουμε δει μέχρι σήμερα, προκειμένου να δελεάσει μια νέα γενιά gamers να… “κολλήσουν” με το Need for Speed. Παράλληλα, φημολογείται ότι η εταιρεία θα απλοποιήσει τα upgrade systems για να απευθυνθεί σε ένα νεότερο κοινό.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα είσοδος της racing σειράς αναμενόταν το 2021, το παιχνίδι όμως καθυστέρησε για έναν χρόνο επειδή η developer Criterion βοηθούσε την DICE στην ανάπτυξη του Battlefield 2042 και ξέφυγε λίγο από τα χρονοδιαγράμματα.

    Πλέον η εταιρεία επέστρεψε όμως στο Need for Speed και οι λεπτομέρειες έχουν αρχίσει σιγά σιγά να γίνονται γνωστές. Φήμες θέλουν το παιχνίδι να κυκλοφορεί το Δεκέμβριο και όχι το Νοέμβριο που περιμέναμε αρχικά, αναφέροντας μάλιστα ότι η ΕΑ ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήριά του.

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Dead Island 2 (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles