17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν το Nintendo Switch 2 να παρουσιάζεται στις 19 Φεβρουαρίου

    Η ιστορία έχει δείξει ότι η Nintendo συνηθίζει να παρουσιάζει νέα κονσόλα κάθε 5 χρόνια και το τελευταίο διάστημα «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν το νέο Nintendo Switch 2 να παρουσιάζεται στις 19 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο ενός νέου Nintendo Direct.

    Η νέα κονσόλα αναμένεται να διαθέτει γραφικά 4Κ και θα είναι συμβατή με όλα τα video games των εκδόσεων που κυκλοφορούν. Μάλιστα, δημοσιέυματα κάνουν λόγο για πιθανή κυκλοφορία στα τέλη του 2022 με αρχές του 2023. Παράλληλα, υπολογίζεται ότι το λανσάρισμά του Switch 2 θα γίνει μαζί με την κυκλοφορία των Mario Kart 9 και The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Άλλα δημοσιεύματα πάλι λένε ότι είναι σχεδόν απίθανο να δούμε τη νέα έκδοση να κυκλοφορεί στην αγορά πριν από το 2024. Αναμένεται να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στο Φεβρουάριο.

    Διαβάστε επίσης:

    Lifetime Achievement Award για στον Phil Spencer του Xbox

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles