21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του GTA 6

    Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες από τη βιομηχανία του gaming, η σειρά Grand Theft Auto σύντομα θα ενισχυθεί με το GTA 6, το οποίο είναι γνωστό ότι βρίσκεται εδώ και καιρό υπό ανάπτυξη. Πρόσφατα δημοσιεύματα όμως θέλουν την Take Two, τη μητρική εταιρεία της Rockstar Games, να ανακοινώσει επίσημα το νέο παιχνίδι μέχρι τις 17 Μαΐου.

    Οι οπαδοί του Grand Theft Auto περίμεναν περίπου 10 χρόνια για την αποκάλυψη του παιχνιδιού επόμενης γενιάς. Ναι, το GTA 5 κυκλοφόρησε το 2013! Λοιπόν, τώρα, φαίνεται ότι η αναμονή για το GTA 6 τελειώνει, τουλάχιστον σύμφωνα με τις διαρροές.

    Σημειώνεται ότι στις 16 Οκτωβρίου 2016, η Rockstar Games έδωσε μερικές σκόρπιες πληροφορίες για το Red Dead Redemption 2 και μετά από λίγες μέρες αποκάλυψε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η εταιρεία θα επαναλάβει το ίδιο σύστημα αποκάλυψης για το GTA 6, αλλά με την 10η επέτειο του GTA 5 να πλησιάζει, όλα είναι πιθανά. Παράλληλα, το Hip Hop Gamer δημοσίευσε πρόσφατα μία εικόνα με τον CEO της Take Two, Strauss Zelnick, με τον ίδιο να σημειώνει ότι το GTA 6 θα είναι μια εμπειρία που θα θυμούνται οι παίκτες για πάντα.

    Διαβάστε επίσης:

    Capcom: Προσεχώς ψηφιακό event με αποκαλύψεις για το Street Fighter 6

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles