21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Αποκλειστικό στο PS5 το remake του Metal Gear Solid 3

    Είναι γεγονός ότι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ακούγονται φήμες σχετικά με το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Πρόσφατα όμως προστέθηκαν και κάποιες νέες πληροφορίες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

    Σύμφωνα με το VG Chartz, αρχισυντάκτη του Windows Central Jez Corden και τον συνιδρυτή του XboxEra, Nick Baker, το Metal Gear Solid 3 θα έρθει αλλά ως αποκλειστικό remake του PlayStation 5. Η κορυφαία σειρά Metal Gear Solid (MGS) περιλαμβάνει πλέον κλασικούς τίτλους και οι θαυμαστές συνεχίζουν να αυξάνονται, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια.

    Η τρίτη είσοδος της σειράς, το Metal Gear Solid 3: Snake Eater, είναι ένα πολυβραβευμένο παιχνίδι που συνέβαλε καθοριστικά στη δημοτικότητα και μετέτρεψε το MGS σε ένα από τα πιο δυνατά franchises. Για το λόγο αυτό, οι φήμες για ένα remake είναι έντονες στην κοινότητα των gamers εδώ και χρόνια.

    Ο συνιδρυτής του XboxEra, Nick Baker, ήταν αυτός που ξεκίνησε τη φημολογία κατά τη διάρκεια ενός podcast, υποστηρίζοντας ότι είχε ακούσει από μια πηγή ότι το remake του Metal Gear Solid 3 θα ανακοινωθεί σύντομα σε ένα PlayStation showcase. Ο αρχισυντάκτης του Windows Central, Jez Corden, επιβεβαίωσε όσα είπε ο Baker, λέγοντας ότι είχε ακούσει μια παρόμοια φήμη για το Metal Gear και το PlayStation. Ο Corden ισχυρίζεται επίσης ότι η Sony είχε κλείσει συμφωνία με την Konami για τα δικαιώματα όχι μόνο του Metal Gear αλλά και του Silent Hill και ίσως ακόμη και ενός νέου παιχνιδιού Castlevania.

    Διαβάστε επίσης:

    Diablo 4: Νέο livestream εξηγεί seasons, cosmetics και Battle Pass

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles