20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Επιστροφή στα 90’S για το GTA 6 – Αστρονομικό το ποσό ανάπτυξης

    Η Rockstar Games φέρεται να ετοιμάζεται για το μεγάλο λανσάρισμα του GTA 6, το οποίο, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, θα κυκλοφορήσει περίπου τα Χριστούγεννα του 2024. Πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία του franchise Grand Theft Auto, το οποίο δεν έχει δει καινούριο παιχνίδι από τότε που κυκλοφόρησε το GTA 5, δηλαδή το 2013.

    Μια ενδιαφέρουσα διαρροή εμφανίστηκε πρόσφατα, η οποία αναφέρει ότι το GTA 6 θα διαφοροποιηθεί από τα GTA 4 και 5, μεταφέροντας τους παίκτες πίσω στα τέλη της δεκαετίας του ’90 ή στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Αν αληθεύει, αυτό θα ήταν μια απόκλιση από τις πρόσφατες τάσεις της σειράς και μια επιστροφή στα νοσταλγικά σκηνικά μερικών από τους πιο αγαπημένους τίτλους του franchise.

    Υπάρχουν επίσης πολλές εικασίες ότι το GTA 6 θα πραγματοποιήσει μια θριαμβευτική επιστροφή σε μια από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες του: το Vice City. Αυτή η μητρόπολη, η φωτισμένη με νέον που βασίζεται στο Μαϊάμι, θα μπορούσε να αναμορφωθεί με σημείο αναφοράς τα τέλη της δεκαετίας του ’90 ή τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Αυτό θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία στη Rockstar να εξερευνήσει τις πολιτιστικές και κοινωνικές αλλαγές που συνέβησαν σε αυτήν την τοποθεσία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενισχύοντας περαιτέρω το αφηγηματικό βάθος του παιχνιδιού.

    Επιπλέον, δεν είναι λίγες οι φήμες που θέλουν η επόμενη πρωταγωνίστρια της σειράς να είναι μια γυναίκα που ονομάζεται Lucia και έχει δεσμούς με τις κουβανικές συμμορίες που εμφανίστηκαν σε περίοπτη θέση στο αρχικό παιχνίδι Vice City. Εάν αυτές οι φήμες ευσταθούν, η Lucia θα μπορούσε να γίνει ένας χαρακτήρας «σταθμός» στο franchise, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα προς την ποικιλομορφία στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του παιχνιδιού.

    Ο YouTuber του GTA INTER ανέφερε ότι η επερχόμενη κυκλφοορία δεν αποκλείεται να είναι το πιο ακριβό video game που έγινε ποτέ, με προϋπολογισμό που μπορεί να ξεπεράσει το $1 δισ. και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα έξοδα για την ανάπτυξη και την εμπορική προώθηση του τίτλου. Σύμφωνα με το video του INTER, μόνο ο προϋπολογισμός ανάπτυξης του παιχνιδιού είναι τουλάχιστον 250 εκατομμύρια δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    Nintendo: Μετά την άνοιξη του 2024 το Switch 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles