15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Η ΕΑ ετοιμάζει παιχνίδι Black Panther

    Μια φήμη κυκλοφόρησε πρόσφατα που θέλει την ΕΑ να ετοιμάζει ένα νέο video game με σημείο αναφοράς τον Black Panther, στο οποίο ο παίκτης θα μεταμορφώνεται σε μια διαφορετική εκδοχή του χαρακτήρα.

    Η φήμη ξεκίνησε από τον Jeff Grubb, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το παιχνίδι Black Panther βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη κι έχει ανατεθεί σε ένα νέο studio με επικεφαλής τον Kevin Stephens.

    Στο open world Black Panther Game, όπως περιγράφεται από τον Grubb, θα δούμε τον παίκτη να σηκώνει το μανδύα του σούπερ ήρωα, τη στιγμή που η προηγούμενη ενσάρκωσή του πεθαίνει. Πέρα από αυτό, δεν έγινε γνωστή κάποια άλλη πληροφορία, όμως ακούγεται σαν ένας single-player τίτλος. Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Black Panther θα έχει ένα παιχνίδι αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτόν, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει εμφάνιση σε game.

    Διαβάστε επίσης:

    Ubisoft: Καθυστερεί το Avatar: Frontiers of Pandora μέχρι να γίνει… τέλειο!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles