20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Με generative AI τα iPhone 16 της Apple

    Η Samsung και η Google τοποθέτησαν σε πρώτο πλάνο τις λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης στις πρόσφατες ανακοινώσεις τους και τώρα ήρθε η σειρά της Apple να ακολουθήσει παρόμοια τακτική. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Tim Cook δήλωσε στην πρόσφατη συνάντηση των μετόχων για την παρουσίαση της οικονομικής έκθεση της εταιρείας, ότι θα μιλήσει για την generative AI “αργότερα φέτος”.

    Η λογική υπόθεση είναι ότι οι ΑΙ λειτουργίες θα παρουσιαστούν στο WWDC το καλοκαίρι του 2024, πριν φτάσουν τον Σεπτέμβριο στη νέα σειρά iPhone 16.

    Συγκεκριμένα, ο Tim Cook ανέφερε σχετικά με τη generative AI:

    “Όσον αφορά την generative AI, που, υποθέτω, είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, έχουμε κάνει πολλή δουλειά εσωτερικά, όπως έχω υπονοήσει και προηγουμένως. Η λογική μας, αν θέλετε, ήταν πάντα να κάνουμε τη δουλειά και μετά να μιλάμε για αυτή και όχι να προχωράμε προκαταβολικά σε κινήσεις. Και έτσι, θα τηρήσουμε αυτόν τον κανόνα και εδώ. Έχουμε όμως κάποια πράγματα που είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι και θα μιλήσουμε γι’ αυτά αργότερα μέσα στο έτος.”

    Διαβάστε επίσης:

    Rufus: Πως να χρησιμοποιήσεις τον AI βοηθό αγορών της Amazon – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles