14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Μέσα στο 2023 ξεκινούν τα γυρίσματα του Spider-Man 4

    Μπορεί η Sony να μην έχει επίσημα ανακοινώσει μέχρι στιγμής το Spider-Man 4 και η Marvel να μην μπορεί να πει τίποτα σχετικώς, αφού δεν κατέχει τα δικαιώματα για το χαρακτήρα. Όμως δεν τίθεται θέμα ότι το Spider-Man 4 θα κυκλοφορήσει και θα είναι μέρος της νέας MCU τριλογίας με πρωταγωνιστή τον Tom Holland.

    Οι φήμες μάλιστα που αφορούν τη νέα ταινία έχουν «φουντώσει» το τελευταίο διάστημα. Πρόσφατο δημοσίευμα αναφέρει ότι τα γυρίσματα του Spider-Man 4 αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος του 2023, γεγονός που υποδηλώνει ότι η επίσημη ανακοίνωση μάλλον πλησιάζει.

    Μετά την επιτυχία που σημείωσε το No Way Home, η Sony θέλει να προχωρήσει στην επόμενη ταινία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
    Οι φήμες μάλιστα θέλουν την εταιρεία να έχει διαθέσιμο ένα budget των 200 εκατ. δολαρίων για την ταινία. Παράλληλα, μέσα στο 2022 είδαμε και αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν τη Sony, τη Marvel και τον Tom Holland να εργάζονται σε νέα projects που περιλαμβάνουν τον Spider-Man.

    Διαβάστε επίσης:

    Έγραψε ιστορία η Angela Bassett! Πρώτη Χρυσή Σφαίρα για ταινία της Marvel

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles