15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Προ των πυλών τα αποκαλυπτήρια του νέου Mortal Kombat

    Το Mortal Kombat αποτελεί μια σειρά παιχνιδιών που… στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά και είναι λογικό να υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία σχετικά με την επόμενη προσθήκη στο franchise. Όπως όλα δείχνουν, είμαστε κοντά στα αποκαλυπτήρια του 12ου τίτλου, ο οποίος, αν επαληθευτούν οι φήμες, θα φέρει το όνομα Mortal Kombat 1.

    Οι σχετικές πληροφορίες προέρχονται από το Twitter και συγκεκριμένα το user billbil-kun, ο οποίος έχει μεταδώσει αξιόπιστες πληροφορίες στο παρελθόν από επίσημες πηγές. Είμαστε, βέβαια, σίγουροι ότι ο επόμενο Mortal Kombat βρίσκεται… καθοδόν.

    Τον Φεβρουάριο του 2023, στέλεχος της Warner Bros. αναφέρθηκε ονομαστικά στο «Mortal Kombat 12», ενώ το Μάιο του 2023, η NeatherRealm Studios δημοσίευσε μια σειρά σύντομων videos, τα οποία πρακτικά λειτούργησαν σαν teasers για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς.

    Ο Billbil-kun αναφέρει ότι η σειρά παρακάμπτει το όνομα «Mortal Kombat 12» προς χάριν του «Mortal Kombat 1», μια υπόθεση που ευθυγραμμίζεται αρκετά με αυτό που υπονοούσε η NeatherRealm. Στο τέλος του Mortal Kombat 11, άλλωστε, υπονοείται ξεκάθαρα ότι η σειρά οδεύει προς ένα πλήρες reboot, με τον πρωταγωνιστή Liu Kang να αποκτά την ικανότητα να ξαναγράφει την ιστορία και να δείχνει την πρόθεσή του να το κάνει. Σύμφωνα με τον Billbil-kun το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PC, PS5, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

    Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλες τις διαρροές, αυτά τα νέα πρέπει να ληφθούν με κάθε επιφύλαξη. Πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο μέχρι η NetherRealm να ανακοινώσει επίσημα το επόμενο Mortal Kombat.

    Διαβάστε επίσης:

    Nintendo: Μετά την άνοιξη του 2024 το Switch 2 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles