22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Σε “τσουχτερή” τιμή θα έρθει το iPhone 15

    Μπορεί το iPhone 14 να είναι μια πρόσφατη προσθήκη στην αγορά, όμως οι διαρροές για το επόμενο μοντέλο της Apple είναι αρκετές και παρουσιάζουν αυξημένο ενδιαφέρον. Το iPhone 15, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες, αποτελεί ένα αρκετά φιλόδοξο project για τον τεχνολογικό κολοσσό, αφού πρόκειται για ένα next-generation smartphone, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα έρθει σε αρκετά «τσουχτερή» τιμή.

    Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφόρησαν αρκετές νέες πληροφορίες για το νέο iPhone 15, συμπεριλαμβανομένης μιας φήμης που σχετίζεται με την τιμή. Οι αγοραστές μάλλον θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού αναμένεται τα υλικά κατασκευής του νέου iPhone 15 και των μοντέλων Pro Max να οδηγήσουν σε αύξηση πάνω από 100 δολάρια. Πρόσφατα το LeaksApplePro ανέφερε ότι το iPhone 15 Ultra θα ξεκινά από τα 1.299 δολάρια (δηλαδή 200 ευρώ ακριβότερο από το φετινό iPhone 14 Pro Max), πραγματοποιώντας το μεγαλύτερο άλμα τιμής στην ιστορία των iPhone.

    Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα: “Θα είναι ένα το πιο ακριβό iPhone. Ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Apple έχει μικρότερα περιθώρια κέρδους χρόνο με το χρόνο. Έτσι, το αυξανόμενο κόστος παραγωγής και ο πληθωρισμός, που κάνει τα χρήματα που έχει η εταιρεία στην τράπεζα να αξίζουν λιγότερο, ήταν το τελειωτικό χτύπημα”.

    Διαβάστε επίσης:

    Πόσο είναι το κόστος κατασκευής ενός Nothing Phone (1); O δημιουργός του… απαντά!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles