12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Στα σχέδια της Sony η εξαγορά της CD Projekt Red

    Τα τελευταία χρόνια είναι καθοριστικά για τη βιομηχανία του gaming, καθώς οι εξαγορές διαδέχονται η μία την άλλη και οι ανακατατάξεις θεωρούνται δεδομένες. Αυτό που έχει μονοπωλήσει, βέβαια, το ενδιαφέρον είναι το μεγάλο deal μεταξύ Microsoft και Activision Blizzard, το οποίο εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ. Σήμερα, μια νέα φήμη έρχεται να ταράξει τα νερά, αφού αξιόπιστος leaker αναφέρει ότι η Sony σκοπεύει να εξαγοράσει την εταιρεία του The Witcher, τη CD Projekt Red. Υπογραμμίζεται ότι πρόκειται απλώς για φήμες. Παρόλα αυτά, οι fans έχουν αρχίσει ήδη να «κονταροχτυπιούνται» διαδικτυακά σχετικά με τις πιθανότητες να πραγματοποιηθεί αυτή η συμφωνία.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται η εν λόγω φήμη, αφού ανάλογα δημοσιεύματα διαβάζουμε από το Μάρτιο. Τότε, βέβαια, κυκλοφορούσε η φήμη ότι η εξαγορά έχει ήδη ολοκληρωθεί. Ωστόσο, θα ήταν αδύνατο η Sony να μην έχει μοιραστεί τα νέα μιας τόσο μεγάλης συγχώνευσης.

    Η πρόσφατη φήμη βασίζεται σε μια ανάρτηση στο Discord. Ο leaker Liz, ο οποίος ειδικεύεται κυρίως σε πληροφορίες που σχετίζονται με το Destiny, μοιράστηκε δύο πληροφορίες σχετικά με τη Sony. Η πρώτη ήταν ότι η Sony σχεδίαζε να αγοράσει τη CDPR και η δεύτερη αφορούσε το Days Gone 2 που βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Αυτές οι δύο ανακοινώσεις σε συνδυασμό ξεκίνησαν μια συζήτηση μεταξύ εκείνων που τις διάβασαν, αφού ο leaker είναι γνωστό ότι μοιράζεται αξιόπιστες πληροφορίες που γίνονται πραγματικότητα, ακόμα κι αν ορισμένες μικρές λεπτομέρειες δεν ταιριάζουν ακριβώς.

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατοί γρίφοι νέας γενιάς στο “The Talos Principle 2” (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles