21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Τον Ιούνιο η παρουσίαση του mixed reality headset της Apple

    Αναρίθμητα είναι τα δημοσιεύματα που έχουν γραφθεί για το επερχόμενο mixed reality headset της Apple. Ανεπίσημα, η κυκλοφορία του αναμενόταν τον Απρίλιο, όμως πρόσφατη αναφορά του Bloomberg επισημαίνει ότι η εταιρεία χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να λύσει κάποια προβλήματα που αφορούν το hardware και software. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το λανσάρισμα του headset να υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Worldwide Developers Conference (WWDC) τον Ιούνιο του 2023. Η συσκευή είναι πιθανό να ονομάζεται Reality Pro, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της Apple.

    Το headset, σύμφωνα με τις φήμες των τελευταίων μηνών, θα φτάσει στην αγορά σε… τσουχτερή τιμή, αφού θα κοστίζει περίπου 3.000 δολάρια. Aναμένεται να προσφέρει εμπειρίες επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, χρησιμοποιώντας το νέο xrOS operating system της Apple. Σίγουρα φέρεται να είναι ίσως το πιο περίπλοκο προϊόν που κατασκευάστηκε ποτέ από την Apple, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία πρέπει να αφιερώσει χρόνο, χρήματα, εξαρτήματα και πολλά άλλα για το εν λόγω λανσάρισμα.

    Διαβάστε επίσης: Το Honor Magic5 Lite ανακοινώθηκε πριν… το MWC 2023! (digitallife.gr)

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles