21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    #FindingDennis. Να, τι κρύβεται πίσω από την καμπάνια που συζητούν όλοι!

    Αυτή η διαφημιστική καμπάνια έκανε πραγματικά αίσθηση… Κι αυτό γιατί κατάφερε να συνδυάσει τις τάσεις τις εποχής, σε social media, TV, ακόμη και στο… δρόμο. Ένα παιδί που ψάχνει το ρομποτάκι του τον Dennis. Οι πρώτες πληροφορίες αρχίζουν να κυκλοφορούν στα social media όπου η ιστορία γίνεται hashtag #FindingDennis και σελίδα στο Facebook. https://www.facebook.com/findingdennis.gr

    xathike-o-dennis

    Αναφορές στην τηλεόραση. Αφίσες στους δρόμους της πόλης. Ο γνωστός viral πανικός που ακολουθεί, με πολύ κόσμο να αισθάνεται πλέον τον Dennis σαν το δικό του ρομπότ.

    dennis

    Επιτέλους, η ευχάριστη πληροφορία: Ο Dennis βρέθηκε! Ανακούφιση.

    Το spot που ακολούθησε και είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πριν λίγα 24ωρα ξεκαθάρισε την κατάσταση. H Protergia, η φωτεινή πλευρά της ενέργειας, έδειξε το δρόμο στον Dennis… και σε εμάς δείχνει το δρόμο προς το μέλλον της ενέργειας.

    dennis1

    Η εταιρεία Protergia είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και 100% θυγατρική του ομίλου Μυτιληναίου. Διαθέτει ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW, το οποίο περιλαμβάνει μονάδες παραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο αλλά και μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα) και ξεπερνά το 10% του εγκατεστημένου συμβατικού παραγωγικού δυναμικού της χώρας.

    protergia

    H Protergia δραστηριοποιείται και στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, με στόχο να προσφέρει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών για ανταγωνιστικές τιμές και σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες.

    Για αυτό τον σκοπό έχουν σχεδιαστεί υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία προσφέρουν:
    – Ανταγωνιστικές χρεώσεις
    – Μηδενική εγγύηση με εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού
    – Επιβράβευση συνεπών πελατών σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό
    – Έλεγχο του λογαριασμού και εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από την υπηρεσία myprotergia.

    Σήμερα, οι πελάτες που εμπιστεύονται την Protergia για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών καλύπτουν όλο το εύρος της αγοράς περιλαμβάνοντας μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, αλυσίδες καταστημάτων, τράπεζες, super markets, βιομηχανίες τροφίμων, φαρμακευτικές εταιρείες, αλλά και χιλιάδες νοικοκυριά.

    Δείτε το spot που της Protergia με το ρομποτάκι Dennis που προκάλεσε αίσθηση

    https://www.youtube.com/watch?v=acc9jULmOK0

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles