14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το πρώτο Google shop στον κόσμο, στο Λονδίνο (photos)

    Το πρώτο Google shop στον κόσμο άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Λονδίνο. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα “shop in shop” που φέρει αυτή την ονομασία μέσα στο Currys PC World, το διάσημο κατάστημα τεχνολογίας στo Tottenham Court Road.

    Google shop Central London 01

    Το κατάστημα προσφέρει στους πελάτες του την ευκαιρία να δουν από κοντά και να αγοράσουν όλη την γκάμα των προϊόντων της αμερικανικής εταιρείας, όπως Android κινητά και ταμπλέτες, Chromebook laptops και ChromeCast, αλλά και τις Android Wear προτάσεις των smartwatches.

    Google shop Central London 06

    Επιπλέον, μπορούν να παίξουν με software tools και εφαρμογές της Google σε εντυπωσιακά installations που υπάρχουν σε διάφορες γωνιές του. Ένα από αυτά είναι το “Portal”, ένα screen installation όπου οι χρήστες μπορούν να “πετάξουν” σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου, μέσω του Google Earth.

    Google shop Central London 02

    Google shop Central London 03

    Θα συναντήσετε ακόμη ένα Doodle Wall όπου “εκκολαπτόμενοι” καλλιτέχνες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψηφιακά σπρέι για να συνθέσουν με τη δική τους… ματιά το λογότυπο της Google και να το μοιραστούν στη συνέχεια στα social media.

    Google shop Central London 04

    Google shop Central London 05

    Το “παρών” δίνει και ένα Chromecast Pod που επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαμβάνουν Google Play Movies, Youtube κ.ά. μέσω ενός Chromecast dongle που μετατρέπει κάθε τηλεόραση σε smart TV.

    Google shop Central London 07

    Google shop Central London 08

    H Google σχεδιάζει να φιλοξενεί συχνά στο κατάστημα εκδηλώσεις και classes για το κοινό, με μαθήματα που μπορεί να περιλαμβάνουν από το πώς να ενημερωθούν για τη λειτουργία υπηρεσιών και συσκευών, έως τη συνεργασία τους για έναν περισσότερο connected τρόπο ζωής ή το πώς να μείνετε ασφαλείς online. “Virtual Space Camps” θα είναι επίσης διαθέσιμοι ώστε να προσφέρονται σε παιδιά οι δυνατότητες να μάθουν τα βασικά της κωδικοποίησης αλλά και σε εκπαιδευτικούς να παρακολουθούν “Open House” events ώστε να ενημερωθούν για τα δωρεάν εκπαιδευτικά εργαλεία που προσφέρονται από την Google.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles