13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    FitSleep: η συσκευή που βοηθάει να κοιμηθείς καλύτερα

    Η αλήθεια είναι πως ο καλός ύπνος είναι σπάνιος στις μέρες μας δεδομένων των συνθηκών της χώρας. Πόσο μάλλον αν εμπλέκονται προσωπικά προβλήματα που έχουν ως στόχο να δημιουργούν προβλήματα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

    gdhfgh

    Το FitSleep είναι μια συσκευή που παρακολουθεί το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η συσκευή δημιουργεί δεδομένα αναλύοντας τα μοτίβα ύπνου του χρήστη, παρακολουθώντας τον καρδιακό και αναπνευστικό ρυθμό και άλλα ζωτικά σημεία. Τέλος χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για να βοηθήσει στην διασφάλιση ενός καλύτερου ύπνου. Η συσκευή είναι πολύ απλή στη χρήση, καθώς αρκεί η τοποθέτηση της κάτω από το μαξιλάρι, το στρώμα ή όπου αλλού πρόκειται να ξαπλώσει ο χρήστης.

    Το FitSleep συγκεντρώνει δεδομένα από τα ζωτικά σημάδια και τα μοτίβα ύπνου του χρήστη και δημιουργεί μια ολοκληρωμένη προσωπική αναφορά με πολλά tips για την καλυτέρευση του ύπνου.

    Η συσκευή στέλνει ένα σύνολο από κύματα μεταξύ 1 και 13hz και σκανάρει συνεχώς τον τρόπο που αντιδράει το σώμα στα διαφορετικά κύματα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτά τα κύματα αλληλοεπιδρούν με το νευρικό σύστημα με σκοπό την ρύθμιση των ζωτικών σημείων. Μόλις το FitSleep καθορίσει ποια κύματα αλληλοεπιδρούν καλύτερα με το σώμα του χρήστη, η συσκευή περιορίζει το σύνολο των κυμάτων σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, «νανουρίζοντας» τον χρήστη με σκοπό να κοιμηθεί χρησιμοποιώντας διαμορφωμένα κύματα άλφα.

    Το FitSleep είναι διαθέσιμο προς 129 δολάρια για προ-παραγγελία στο Indiegogo, όπου έχει μαζέψει ήδη 50.000 δολάρια από τα 100.000 που χρειάζονται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles