19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Foldable iPhone: Γιατί να περιμένεις την Apple όταν υπάρχουν οι… modders;

    Εδώ και αρκετό καιρό παίζει πολύ έντονα η φήμη ότι η Apple έχει στα σκαριά την ανάπτυξη ενός foldable iPhone, το οποίο δεν αποκλείεται να το παρουσιάσει εντός του 2023. Εάν κρίνουμε τις διαθέσεις του ανταγωνισμού που ήδη έχει προχωρήσει αρκετά στη τεχνολογία των foldables, τότε η Apple λογικά δεν μπορεί να καθυστερήσει ιδιαίτερα τη δική της αναδιπλούμενη πρόταση. Ωστόσο, μια ομάδα από Κινέζους modders δεν μπορούσαν να περιμένουν και έτσι δημιούργησαν τη δική τους “modded” foldable εκδοχή ενός iPhone!   

    Οι Κινέζοι modders πήρα μια σειρά από parts του Motorola RAZR και αξιοποιώντας την 3D Printing τεχνολογία, αλλά και μια περισσευούμενη οθόνη από ένα iPhone X, κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μια συσκευή… Frankenstein! Όπως θα διαπιστώσετε και από το video της προσπάθειας τους, το τελικό αποτέλεσμα θυμίζει ένα υβρίδιο ανάμεσα στο iPhone και στο Z Flip της Samsung! Φυσικά, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, το εν λόγω πείραμα δεν δουλεύει και 100%, καθώς όταν διπλώνει η συσκευή εμφανίζεται ένα τεράστιο κενό ή το «πειραγμένο» iOS δεν αποδίδει καν όπως πρέπει, παρόλα αυτά πρόκειται για μια καλή προσπάθεια. Δείτε το εν λόγω ενδιαφέρον modded project στο video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles