19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το #ForceForDaniel πείθει την Disney και ο καρκινοπαθής Daniel βλέπει πρώτος το Force Awakens!

    Πριν λίγες μέρες είχαμε αναφερθεί στην περίπτωση του φανατικού fan του Star Wars, Daniel Fleetwood, ο οποίος λόγω της επιβαρυμένης υγείας του (βρίσκεται στα τελικά στάδια μίας σπάνιας μορφής καρκίνου και του απομένουν λίγες μέρες ζωής), είχε μία και μόνη επιθυμία… να δει το Star Wars: The Force Awakens λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Η επιθυμία του έγινε γνωστή και μάλιστα μέσω του hashtag: #ForceForDaniel: που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και ηθοποιοί, celebrities και απλός κόσμος δήλωσαν την συμπαράστασή του. Η συγκεκριμένη ενέργεια είχε ως απώτερο στόχο να πειστεί η Disney και να αφήσει τον Daniel να δει το Force Awakens πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

    tfa_d23_0_0

    Τελικά, ύστερα από την τεράστια κινητοποίηση που έγινε με το #ForceForDaniel, οι υπεύθυνοι της Disney ήρθαν σε συμφωνία με τον σκηνοθέτη της ταινίας J.J. Abrams και αποφάσισαν να στείλουν στον Daniel μία uncut version του Force Awakens. O Daniel κατάφερε έτσι να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο, φανερώνοντας για μία ακόμη φορά την τεράστια δυναμική και τη μεγάλη απήχηση που μπορεί να έχουν τα social media και το Internet. Ένα μεγάλο μπράβο στους συντελεστές της ταινίας, αλλά και στην ίδια την Disney που έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Daniel. Εμείς δεν μπορούμε πάρα να ευχηθούμε στον Daniel να έχει μαζί του τη Δύναμη… πάντα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles