16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φορτιστές Traveler και Power Bank με την ποιότητα Ksix!

    H Ksix είναι μία εταιρεία που διακρίνεται για το μοντέρνο design των προϊόντων της, την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει στους χρήστες των mobile συσκευών. Οι προτάσεις της Ksix κυριολεκτικά μπορούν να λύσουν τα χέρια κάθε user, χαρίζοντας στον κάθε χρήστη μοναδική ευκολία και αναβαθμίζοντας ποιοτικά την καθημερινότητα του. Μέσα στην γκάμα προϊόντων της γνωστής εταιρείας, περιλαμβάνονται εξαιρετικά ποιοτικοί φορτιστές τύπου Traveler, αλλά και Power Banks που εξασφαλίζουν ότι οι συσκευές σας θα παραμείνουν «ζωντανές» ακόμη και όταν η μπαταρία τους θα έχει εξαντληθεί.

    Ksix Products (1)

    Ειδικότερα, οι φορτιστές micro USB Traveler της Ksix με output 5V στο 1A πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, πιστοποιήσεις CE και καλύπτονται από 24μηνή εγγύηση. Μπορούν εύκολα να μεταφερθούν παντού και αποτελούν μία αξιόπιστη λύση για τα περισσότερα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά.

    Ksix Products (3)

    Εκτός από φορτιστές όμως η Ksix προσφέρει και Power Banks που μπορούν να φορτίσουν tablets, smartphones, MP3 players, Cameras, ακόμη και φορητές κονσόλες. To PowerLive+ Power Bank διακρίνεται για τις compact διαστάσεις του (27x22x108mm), διαθέτει μία είσοδο και μία έξοδο USB και ζυγίζει μόλις 125 γραμμάρια. Η χωρητικότητα του ανέρχεται στα 4000mAh και ο κύκλος ζωής του εν λόγω power bank ξεπερνάει τις 500 φορτίσεις. Επιπλέον, το εν λόγω power bank διαθέτει έναν εξαιρετικά χρήσιμο LED φακό στο μπροστινό τμήμα. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται microUSB καλώδιο και το PowerLive+ διαθέτει επίσης εγγύηση ενός έτους.

    *Τα προϊόντα Ksix θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα iSelf.gr.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles