18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Fossil Q. Android Wear smartwatch και άλλα wearables από το γνωστό κατασκευαστή!

    Η εποχή θέλει έξυπνα και τα ρολόγια μας και εκτός από τις κατασκευάστριες που ασχολούνται με gadgets και λοιπές τεχνολογικά προϊόντα και οι “παραδοσιακές” εταιρείες κατασκευής ρολογιών στρέφονται σε “smart” λύσεις. Παράδειγμα η Fossil που μόλις παρουσίασε την οικογένεια “Q” με connected accessories, ανάμεσα στα οποία το Fossil Q Founder, ένα Android Wear watch.

    Fossil Q

    Η οικογένεια Fossil Q περιλαμβάνει δύο “connected bracelets”, τα Q Dreamer και Q Reveler, σχεδιασμένα για άνδρες και γυναίκες, αντίστοιχα, τα οποία σας βοηθούν να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές σας και να έχετε πρόσβαση σε ειδοποιήσεις μέσω LEDs και δόνησης.

    fsl250048

    Και τα δύο fitness trackers θα κοστίζουν 125 δολάρια και θα λανσαριστούν στις ΗΠΑ στις 25 Οκτωβρίου.

    q-grant-2

    Επιπλέον, ανακοινώθηκαν δύο smartwatches. Το πρώτο ονομάζεται Q Grant και μοιάζει με ένα συμβατικό ρολόι με τη διαφορά ότι, αν το συνδέσετε με το smartphone σας, μπορεί να μεταφέρει στοιχεία από τις δραστηριότητές σας και να σας παρέχει ειδοποιήσεις μέσω LEDs και δονήσεων.

    q-grant-1

    Το κόστος του κυμαίνεται μεταξύ 175 και 195 δολαρίων και θα κυκλοφορήσει και αυτό στις 25 Οκτωβρίου.

    q-founder-2

    Τέλος, η πιο “ισχυρή” πρόταση της εταιρείας είναι το Fossil Q Founder, ένα smartwatch με Android Wear που θα κυκλοφορήσει έναντι 275 δολαρίων πριν τις γιορτές.

    Και οι τέσσερις wearable επιλογές, σύμφωνα με τη Fossil, τροφοδοτούνται από Intel chips, είναι συμβατές με Android και iPhone, ενώ μπορούν να επικοινωνήσουν με δημοφιλείς πλατφόρμες όπως τα Google Fit, Health, Jawbone Up κ.ά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles