24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Φώτα, camera, MiFi! Πάμε… Βερολίνο για την IFA 2017 μέχρι να πεις Wind!

    Η ομάδα του digitallife.gr φεύγει για Βερολίνο για να καλύψει όσα πρέπει να γνωρίζετε από τη μεγάλη τεχνολογική έκθεση IFA 2017.

    ifa-berlin

    Το πρόγραμμα ξεκινά αργότερα σήμερα με τα events της Samsung, της Asus, της Acer και άλλων εταιρειών, θα δούμε από κοντά το Galaxy Note 8 και θα σας το μεταφέρουμε σε ένα hands-on, όμως του αρμόζει. Φυσικά, η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι από τις πλέον “busy” ημέρες της έκθεσης, προτού επιτραπεί η είσοδο στο κοινό και θα δούμε μπόλικες νέες συσκευές από τη Sony, τη Lenovo, την LG, την Alcatel, τη ZTE, τη Wiko και πολλούς άλλους κατασκευαστές. Το Σάββατο είναι η ημέρα της Huawei και του keynote του CEO της, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα βρίσκετε ενημερωτικό υλικό στο digitallife.gr  μέσω άρθρων, συνεντεύξεων και φυσικά videos μέσω του YouTube channel μας.

    Μπορείτε πανεύκολα να βρεθείτε ανα πάσα στιγμή στην κατηγορία IFA 2017 κάνοντας κλικ στο σχετικό banner, στα δεξιά της Homepage, ή ακολουθώντας το category IFA 2017.

    Έτοιμοι για μέρες γεμάτες τεχνολογία και ανακοινώσεις;

    WIND Logo NEW ID

    H φετινή αποστολή υλοποιείται με την υποστήριξη της Wind η οποία μας έδωσε όλο τον εξοπλισμό αλλά και άπειρα GB -πως λέμε GIGAfull?– για να (σας) στέλνουμε όσα video και φωτό θα θέλατε! Στις δοκιμές είχαμε την ευκαιρία να δούμε και πόσο χρήσιμο είναι το MiFi και πόσο ευνοεί την ομαδική δουλειά, αφού τα video και οι φωτό ανεβοκατέβαιναν μέχρι να πεις Wind! Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και εμείς θα εξακολουθήσουμε να σας στέλνουμε τα πάντα όλα σε χρόνο dt, με τη δύναμη και την ταχύτητα της Wind, που είναι το επίσημο δίκτυο της αποστολής!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles