14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Foursquare: Πλήρως ανανεωμένο και έτοιμο να συμβουλεύσει τις εξόδους σας!

    Πόσοι παρατηρήσατε το νέο και ανανεωμένο Foursquare; Όχι μέσα από την κινητή συσκευή σας, αλλά μέσω της web έκδοσης του!

    new foursquare design

    Το Foursquare.com έλαβε νέο design και υπόσχεται να είναι η τέλεια παρέα όταν πρόκειται για εύρεση μιας τοποθεσίας. Η νέα εμφάνιση δίνει στο χρήστη όλες τις επιλογές που ζητάει μέσα από μία και μοναδική σελίδα.

    Ας πάρουμε για παράδειγμα μία ολοκληρωμένη Foursquare παρουσία επιχείρησης, αυτή της Dos Toros Taquería. Ο χρήστης μπορεί να δει στο πάνω μέρος τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι άλλοι χρήστες ή και ο ίδιος και στη συνέχεια όλες τις βασικές πληροφορίες, όπως όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ.

    Στη συνέχεια μπορεί να δει τη βαθμολογία της τοποθεσίας, διάφορα σχόλια (tips) που έχουν γίνει για αυτή και να αλληλεπιδράσει με διάφορες επιλογές όπως Like, save κλπ. Από τη σελίδα δε λείπει φυσικά ο χάρτης στο πάνω δεξί μέρος και κάποια πολύ ενδιαφέρουσα πλαίσια, όπως τοποθεσίες κοινές με την τοποθεσία που κοιτά ο χρήστης και τοποθεσίες που οι χρήστες συνηθίζουν να πηγαίνουν μετά την τοποθεσία που κοιτά ο χρήστης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles