16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Freedom phone: Μια συσκευή για “σκληροπυρηνικούς” οπαδούς του Τραμπ

    Πολλοί ήθελαν κατά καιρούς να φέρουν την «επανάσταση» στην τεχνολογία. Βέβαια, οι περισσότεροι δεν ήταν 22 χρονών και δεν αυτοαποκαλούνταν Bitcoin εκατομμυριούχοι. Όμως ο Αμερικανός Έρικ Φίνμαν δεν είναι ένας συνηθισμένος νέος. Αποτελεί το δημιουργό του Freedom phone, μιας συσκευής που απευθύνεται κυρίως σε «σκληροπυρηνικούς» οπαδούς του πρώην προέδρου της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ.

    «Aπόλυτο» πολιτικό εργαλείο η νέα συσκευή

    Σύμφωνα με τον Φίνμαν, το Freedom phone αποτελεί το καλύτερο κινητό που υπάρχει στην αγορά, καθώς είναι το μόνο που δε λογοκρίνει και δεν κατασκοπεύει τους πολίτες. Μάλιστα δημοσίευσε στο Twitter βίντεο για το smartphone που, σύμφωνα με τον ίδιο, θα απελευθερώσει τους Αμερικανούς από τους «κυρίαρχους της μεγάλης τεχνολογίας». Στην ανάρτησή του κυριαρχούν η επιβλητική μουσική, οι αμερικανικές σημαίες και οι αναφορές στο Ντόναλντ Τραμπ. Παράλληλα, αναφέρει στο πώς οι μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες, όπως το Twitter και το Facebook, μπλόκαραν τον πρώην πρόεδρο Τραμπ, διαφημίζοντας τη νέα συσκευή ως το «απόλυτο» πολιτικό εργαλείο.

    Η συσκευή κοστίζει 500 ευρώ και το video του ξεπέρασε τις 1,8 εκατ. προβολές. Ο ίδιος δήλωσε σε εφημερίδα ότι δέχτηκε παραγγελίες για περίπου 12.000 κινητά. Δήλωσε ότι αποκόμισε κέρδη ύψους περίπου 6 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάστημα επτά εβδομάδων.

    Διαβάστε επίσης:

    Το “κυνήγι” της αθανασίας ξεκινά ο Τζεφ Μπέζος

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles