16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    «Φρέσκαρε» τον Mac σου με τα νέα προϊόντα της Logitech

    Η Logitech δίνει πνοή στον Mac σου λανσάροντας δύο νέα προϊόντα για την πάρτη του και μόνο! Ο λόγος για το πληκτρολόγιο Bluetooth Easy-Switch και το Rechargeable Trackpad που έρχονται να σου προσφέρουν ακόμα περισσότερη ευχρηστία και άνεση ενόσω δουλεύεις ή εν πάση περιπτώσει ασχολείσαι με τον αγαπημένο σου Mac.

    Πάρε πληκτρολογιάκι! Σένιο, έτσι;

    Σε ό,τι αφορά το Logitech Bluetooth Easy-Switch, είναι ένα πληκτρολόγιο που ενσωματώνει την τεχνολογία Easy-Switch της εταιρείας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι με το πάτημα ενός κουμπιού θα γράψεις emails στον Mac σου, θα κρατήσεις σημειώσεις στο iPad σου και θα πληκτρολογήσεις μηνύματα στο iPhone σου –ναι, το Bluetooth Easy-Switch είναι προφανώς συμβατό και με iPad αλλά και με iPhone. Τα πλήκτρα του διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό που θα κάνει τη δουλειά σου ευκολότερη ενώ σημείωσε πως μπορεί να συνδεθεί έως και με τρεις συσκευές ταυτόχρονα.

    Το Logitech Rechargeable Trackpad από την άλλη, υποστηρίζει πολυεπαφική χρήση, κάτι που σε απλά «ελληνικά» σημαίνει πως θα κλικάρεις, θα ζουμάρεις και θα scrollάρεις με άνεση, σαν να είχες το χέρι σου στην οθόνη του iPad ή του iPhone σου! Κομψό και με μια λεία, γυάλινη επιφάνεια σου προσφέρει την τέλεια εμπειρία μιας οθόνης αφής αλλά με περισσότερες ίντσες προκειμένου να εκμεταλλευτείς την πλήρη γκάμα χειρισμού μέσω σύνθετων χειρονομιών του Mac OS. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες ακριβείας και η μεγάλη αντοχή σε αποτυπώματα και γρατζουνιές, διασφαλίζουν μια απροβλημάτιστη λειτουργία.

    Το γραφείο σου αποκτά τη δικιά του οθόνη αφής. Και δεν σε χάλασε καθόλου!

    Σχετικά με τη διαθέσιμοτητα των Bluetooth Easy-Switch και Rechargeable Trackpad τώρα, αμφότερα θα διατεθούν στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2013, στις τιμές των 99,99€ και 69,99€ αντίστοιχα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles