20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Φθινοπωρινές Προσφορές στο keysworlds: Windows 10 στα 7.65€, Office από 22.29€!!!

    Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι τα Windows 11 θα κυκλοφορήσουν στις 5 Οκτωβρίου και ότι οι χρήστες των Windows 10 θα μπορούν να αναβαθμίσουν εντελώς δωρεάν το λειτουργικό σύστημά τους. Η μόνη προϋπόθεση λοιπόν για να αποκτήσετε δωρεάν το νέο OS της Microsoft, όταν αυτό κυκλοφορήσει, είναι να έχετε στην κατοχή σας μια 100% αυθεντική άδεια χρήσης του Windows 10. Το κόστος του Windows 10 είναι συνήθως υψηλό, ωστόσο αυτή την περίοδο μπορείτε να το αποκτήσετε σε μια εξαιρετικά προσιτή τιμή στα πλαίσια των προσφορών του Keysworlds. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε αρκετά ακόμη προϊόντα σε έκπτωση, όπως λογισμικά Office και διάφορα αξιόπιστα antivirus.

    Ειδικές προσφορές χωρίς τη χρήση κουπονιού

    Το κόστος της απόκτησης του Windows 10 είναι πιο χαμηλό από ποτέ, καθώς με μόλις 7.65€ (5.2€ ανά PC) μπορείτε να αποκτήσετε την Professional έκδοσή του. Εάν βέβαια θέλετε να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητά σας, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα προϊόν Office. H πανίσχυρη σουίτα της Microsoft διατίθεται σε προσφορά και μπορεί να γίνει δικιά σας με μόλις 22.29€.

    Έκπτωση 50% σε όλες τις σουίτες Office

    Εάν εργάζεστε ή σπουδάζετε από την οικία σας, η Professional Plus έκδοση του Office 2019 ή του Office 2016 μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Στα πλαίσια των προσφορών του Keysworlds, τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται με έκπτωση 50%. Εάν μάλιστα θέλετε να αποκτήσετε πακέτο το Windows 10 μαζί με κάποια έκδοση του Office είστε ακόμη πιο τυχεροί, καθώς με έκπτωση 50% μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα. Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι KWSS50  στο ταμείο.

    Σχετικά με το Keysworlds!!

    Το κατάστημα Keysworlds θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και μεγαλύτερα στον χώρο των πωλήσεων ψηφιακών κλειδιών για λογισμικό και video games. Το εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο και η διαδικασία αγοράς είνια εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς σε αγορά και μέσα σε 24 ώρες θα έρθει στο email σου (check και στον φάκελο spam).

    Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

    Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο [email protected].

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles