17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy Note 10, αποχαιρετά το headphone jack που… χάνεις (αλλά θα υπάρχει dongle)!

    Μοιραία όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω στο Note 10, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα από την κορεατική εταιρεία στις 7 Αυγούστου. Πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έχουν διαρρεύσει, ωστόσο πάντοτε περιμένουμε και τα τελικά «επίσημα» specs. Πάντως, οι leaksters όπως όλα δείχνουν δουλεύουν πυρετωδώς για να μας βοηθήσουν να σχηματίσουμε μια καλή εικόνα για τη νέα ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας και το πώς θα είναι η τελική της μορφή. Συγκεκριμένα, το τελευταίο leak που κυκλοφόρησε αφορά στην μη ύπαρξη του παραδοσιακού headphone jack 3.5mm, με το οποίο ως γνωστόν “μεγάλωσαν” πολλές γενιές mobile users.

    dims

    Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι στη συσκευασία θα περιλαμβάνεται ένα USB-C dongle, το οποίο από τη μία μεριά θα έχει το κλασικό USB βύσμα και από την άλλη μία υποδοχή 3.5mm για να συνδέεται οποιοδήποτε ακουστικό επιθυμείτε. Αν και δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι, παρόλα αυτά εάν κρίνουμε από την πολιτική της Samsung, το εν λόγω dongle θα βρίσκεται μέσα στη συσκευασία του κινητού και δεν θα πωλείται ξεχωριστά. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε κατά πόσο  οι leaksters κατάφεραν να πετύχουν… διάνα!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles