20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy Note20: Στο κέντρο του οικοσυστήματος της Samsung που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας

    Sponsored by Samsung

    Ζούμε σε μία ιδιαίτερη εποχή. Η καθημερινότητά μας το τελευταίο διάστημα έχει διαφοροποιηθεί, ενώ, καθημερινά, προσαρμόζεται σε συνθήκες που μεταβάλλονται πιο γρήγορα από ό,τι μπορούσαμε να φανταστούμε. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει την ημέρα μας, έχει μεταφέρει πολλές από τις δραστηριότητές μας στο σπίτι ή σε ασφαλείς χώρους, έχει κάνει το γραφείο μας να βρίσκεται παντού και μας έχει “δέσει” ακόμη περισσότερο με τις συσκευές μας. Σε αυτό το νέο περιβάλλον, καλούμαστε να συνδυάσουμε εργασία και ψυχαγωγία με νέους τρόπους και να είμαστε περισσότερο ευέλικτοι.

    Η Samsung, αντιλαμβανόμενη τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει, ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό τις ολοκαίνουριες προτάσεις της, όσον αφορά το οικοσύστημα Galaxy. Στο κέντρο του οικοσυστήματος, βρίσκεται φυσικά το Samsung Galaxy Note20, το κορυφαίο και πανίσχυρο νέο smartphone της εταιρείας και γύρω του πλειάδα νέων συσκευών, όπως τα ξεχωριστά tablets Galaxy Tab S7 και S7+, το smartwatch Galaxy Watch 3 και τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Live.

    Galaxy Note20 και Note20 Ultra 5G: Ένα Powerphone ιδανικό για να συνδυάσετε εργασία και ψυχαγωγία

    Δεν είναι ένα απλό smartphone, αλλά μία συσκευή που λειτουργεί σαν υπολογιστής, αλλά και entertainment & gaming device, επιτρέποντάς σας να κάνετε πολλά περισσότερα. Μία πανίσχυρη πρόταση που απογειώνει την παραγωγικότητά σας και διατίθεται σε δύο εκδόσεις, το Galaxy Note20 Ultra για όσους αναζητούν τα μέγιστα στους τομείς της ισχύος και της παραγωγικότητας και το Galaxy Note20 για τους Note fans που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συσκευή στην επαγγελματική και προσωπική ζωή τους.

    Η νέα σειρά Samsung Galaxy Note20 διαθέτει πολλές βελτιώσεις που κάνουν τη διαφορά όπου και αν τη χρησιμοποιήσετε.

    Έρχεται με ανανεωμένο S Pen που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια μαζί με κορυφαία απόκριση και αίσθηση σαν να γράφετε με στιλό σε χαρτί. Υποστηρίζει επιπλέον τις νέες λειτουργίες “Anywhere Actions” που διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την πλοήγηση σε κάθε εφαρμογή ή οθόνη.

    Σημαντικές βελτιώσεις υπάρχουν και στη λειτουργία Samsung Notes, που πλέον είναι ακόμη περισσότερο ευέλικτη και χρηστική, δίνοντας τη δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης και συγχρονισμού ανάμεσα σε smartphone, tablet και PC. Μπορείτε να διορθώνετε αυτόματα τη χειρόγραφη σημείωση σε οριζόντια θέση, ενώ διαθέσιμη είναι μία νέα επιλογή εγγραφής ήχου κατά τη διάρκεια σημειώσεων και σύνδεση του ηχητικού αποσπάσματος με συγκεκριμένες λέξεις, με ένα μόνο άγγιγμα. Παράλληλα, η νέα διαισθητική διαχείριση φακέλων βοηθά στην οργάνωση και διευκολύνει την εύρεση κατά την αναζήτηση.

    Χάρη στην επέκταση της συνεργασίας με τη Microsoft, τα smartphones της σειράς Galaxy Note20 απογειώνουν την παραγωγικότητά σας, καθώς μπορούν να συνδεθούν με Windows PC, ώστε να εργάζεστε αποτελεσματικά μεταξύ συσκευών. Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε mobile εφαρμογές και ειδοποιήσεις στο PC σας, να κάνετε εύκολα copy / paste και drag & drop μεταξύ συσκευών και να κάνετε shortcuts για να έχετε πρόσβαση σε mobile apps απευθείας από το PC σας.

    Η εμπειρία gaming που προσφέρει η σειρά Samsung Galaxy Note20 είναι αδιαπραγμάτευτη. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να παίξουν στις συσκευές περισσότερα από 100 δημοφιλή παιχνίδια μέσω του Xbox Game Pass Ultimate. Η τεχνολογία Game booster αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του παιχνιδιού σας, ενώ διαθέσιμες είναι περισσότερες επιλογές, όπως η βελτιστοποίηση απόκρισης ήχου μέσω Bluetooth, καθώς και απόκριση αγγίγματος στα 240Hz (η τελευταία δυνατότητα είναι διαθέσιμη στο Galaxy Note20 Ultra).

    Η σειρά Samsung Galaxy Note20 διαθέτει κάμερα 8K που υποστηρίζει shootings στα 24fps και σε aspect ratio 21:9, προσφέροντας video επαγγελματικής ποιότητας. Χάρη στη λειτουργία Pro Video είναι διαθέσιμες επαγγελματικές λειτουργίες εστίασης, ήχου, έκθεσης, ταχύτητας zoom και λήψη 120fps σε ανάλυση FHD. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε και να προσαρμόσετε την κατεύθυνση των μικροφώνων της συσκευής, ενώ υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησης και σε συνδυασμό με τα Galaxy Buds Live.

    Χάρη στις προηγμένες δυνατότητες του Samsung DeX, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα τις συσκευές της σειράς Galaxy Note20 σε Smart TV, με τους χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται δύο οθόνες ταυτόχρονα, ώστε να μπορούν π.χ. να στέλνουν μηνύματα στους φίλους τους στο Galaxy Note20, ενώ παρακολουθούν ένα video στην τηλεόραση.

    Η λειτουργία Nearby Share στο Galaxy Note20 Ultra κάνει το sharing ακόμη πιο εύκολο και γρήγορο: κατευθύνοντας απλώς το Galaxy Note20 Ultra προς μία άλλη συσκευή Galaxy με δυνατότητα UWB δημιουργεί αυτόματα λίστα και προσθέτει τη συσκευή στην αρχή της λίστας διαμοιρασμού.

    Το Galaxy Note20 Ultra διαθέτει επιπλέον μία ολοκαίνουρια Dynamic AMOLED 2X οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, που προσαρμόζεται αυτόματα στο περιεχόμενο που προβάλλεται, κάτι που βελτιστοποιεί την αυτονομία της συσκευής. Παράλληλα, η έξυπνη μπαταρία εξασφαλίζει διάρκεια ζωής ολόκληρη την ημέρα, ενώ η υποστήριξη υπερ-ταχείας φόρτισης έχει ως αποτέλεσμα να φορτίσει έως και το 50% σε 30 μόλις λεπτά.

    Η υποστήριξη 5G θα φέρει στους χρήστες την ταχύτητα και την ισχύ των νέων δικτύων, ενώ παρέχεται ακόμη υποστήριξη Wi-Fi 6. Επιπρόσθετα, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τόσο το hardware όσο και το software της σειράς Galaxy Note20 προστατεύονται εξ ολοκλήρου από την πλατφόρμα Samsung Knox.

    Οι συσκευές είναι διαθέσιμες σε μία νέα γκάμα “Mystic” αποχρώσεων, που ικανοποιεί ακόμη περισσότερους χρήστες και προσφέρει premium look.

    Galaxy Tab S7 και S7+: Συνδυάζοντας εργασία, παιχνίδι και ακόμη περισσότερα

    Το οικοσύστημα της Samsung περιλαμβάνει, ωστόσο, πολλές ακόμη συσκευές. Ανάμεσά τους τα νέα tablets Galaxy Tab S7 και S7+, τα οποία διαθέτουν κορυφαίες δυνατότητες και φροντίζουν κάθε επιθυμία του χρήστη, είτε αφορά εργασία είτε διασκέδαση είτε οτιδήποτε άλλο.

    Διαθέτοντας βελτιωμένο S Pen, εκπληκτική οθόνη Super AMOLED 12,4 ιντσών και μια σειρά από δυνατότητες στο κομμάτι της δημιουργικότητας, οι νέες προτάσεις είναι αναμφίβολα κορυφαίες στην κατηγορία τους.

    Διαθέτουν υποστήριξη για πληκτρολόγιο και αναβαθμισμένες εκδόσεις του Samsung DeX επιτρέποντας στους χρήστες να ολοκληρώνουν περισσότερες εργασίες σε λιγότερο χρόνο σαν να εργάζονται σε έναν υπολογιστή. Επιπρόσθετα, η εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα 5G των επερχόμενων δικτύων θα επιτρέπει στο χρήστη να απολαμβάνει αδιάλειπτα mobile gaming, καθώς και streaming υψηλής ευκρίνειας.

    Galaxy Watch 3: Ο σύντροφος στη φροντίδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης

    Το Galaxy Watch3 αποτελεί ιδανικό σύντροφο για κάθε μέρα σας, φροντίζοντας τις ρουτίνες της καθημερινότητάς σας, την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Είναι κατασκευασμένο με premium υλικά, όπως ανοξείδωτο ατσάλι και δέρμα υψηλής ποιότητας, σαν ένα ρολόι κόσμημα, διαθέτοντας κομψή εμφάνιση, ενώ, παράλληλα, είναι άνετο ώστε να μπορεί να φοριέται όλο το 24ωρο. Επιπλέον, διαθέτει τη δημοφιλή περιστρεφόμενη στεφάνη, που συνδυάζει το στιλ με τη λειτουργικότητα. Το Galaxy Watch 3 υποστηρίζει τη νέα εφαρμογή Samsung Health Monitor και νέα χαρακτηριστικά στο κομμάτι της παρακολούθησης της φυσικής σας κατάστασης, όπως η λειτουργία μέτρησης οξυγόνου στο αίμα, μέτρηση αρτηριακής πίεσης και ηλεκτροκαρδιογράφημα. Υποστηρίζει ακόμη αναγνώριση πτώσης και πολλές ακόμη δυνατότητες στο κομμάτι της παρακολούθησης της άσκησης, του ύπνου σας κ.ά.

    Galaxy Buds Live: Εργονομικά με απίθανη ποιότητα ήχου

    Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Samsung εντυπωσιάζουν χάρη στο ξεχωριστό, εργονομικό design που προσφέρει άνετη εφαρμογή. Ο σχεδιασμός ταιριάζει στο σχήμα του αυτιού, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε όλη την ημέρα, ενώ παράλληλα διαθέτουν τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες και ήχο υψηλής ποιότητας. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της AKG με μεγαλύτερο ηχείο, προσφέρουν κορυφαία ποιότητα. Επιπλέον, ενσωματώνουν τρία μικρόφωνα, μονάδα αναγνώρισης φωνής και Active Noise Cancellation.

    To AKG είναι εμπορικό σήμα της Harman International Industries, Incorporated.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles