17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy Z Flip4, Galaxy Watch5 series & Galaxy Buds2 Pro: Ανακαλύψτε τη μαγεία στο οικοσύστημα της Samsung!

    Η mobile καθημερινότητά μας ξεχειλίζει από ενέργεια και… κίνηση. Σε έναν κόσμο που όλες οι φορητές συσκευές μας συνδέονται υπό το πρίσμα της mobile τεχνολογίας, η Samsung εδώ και χρόνια γνωρίζει τον τρόπο για να πρωτοπορεί και να πρωταγωνιστεί. Πλέον, το όραμα μιας σειράς mobile συσκευών που μπορούν να «συναντηθούν» λειτουργικά και να αποτελέσουν το μέρος ενός ενιαίου online οικοσυστήματος, δεν αποτελεί αποκύημα της επιστημονικής φαντασίας ή μια σειρά από εικόνες από το μακρινό μέλλον, αλλά πρόκειται για τη μορφή του «σήμερα». Αναμφίβολα, η κορεάτικη εταιρεία τεχνολογίας έχει συμβάλλει, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε με τις συσκευές μας εκπληκτικές seamless εμπειρίες, συνδυάζοντας την ευελιξία ενός εξελιγμένου foldable όπως το Galaxy Z Flip4, με την ευκολία ενός smartwatch όπως το Galaxy Watch5 και την υψηλή αισθητική των TWS Galaxy Buds2 Pro!

    Με επίκεντρο… το «unique» Galaxy Z Flip4!

    Δεν χρειάζεται να τονίσουμε το πόσο πολύ αλλάζει (αλλά και αναβαθμίζεται) η καθημερινότητά μας με ένα premium foldable, όπως το Galaxy Z Flip4. Το Galaxy Z Flip4 είναι εξαιρετικά κομψό, stylish και compact, με αυξημένη αντοχή (η Samsung εργάστηκε για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αντοχή του σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο) και με επιδόσεις που καλύπτουν τους απαιτητικούς λάτρεις του performance. Διαθέτει επίσης εκπληκτική ευελιξία, καθώς χωράει ακόμη και στην τσέπη του παντελονιού σας ή στο τσαντάκι σας.

    Οι δε εξελιγμένες λειτουργίες του το καθιστούν, ένα smartphone που είναι ένα πολυεργαλείο δημιουργικότητας, καθώς οι δυνατότητές του ξεπερνούν τα συμβατικά όρια της απλής mobile ψυχαγωγίας, του απλού σερφαρίσματος στο Internet και της καθημερινής επικοινωνίας. Με το που θα το κρατήσετε στο χέρι σας, το μάτι σας δεν γίνεται να μην πέσει στην Εξωτερική Οθόνη (Super AMOLED display με ανάλυση στα 260×512 pixels), στην οποία μπορούν να «φιλοξενηθούν» μια σειρά από widgets, εφαρμογές αλλά και να προβληθούν όλα τα σημαντικά notifications που δέχεστε. Εύκολα θα διαπιστώσετε ότι αυτή η οθόνη προσφέρει εκπληκτική άνεση, έτσι ώστε να παραμένετε διαρκώς up-to-date. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που η ενασχόλησή μας με τη mobile τεχνολογία θα πρέπει να είναι γρήγορη και συγχρόνως… γοητευτική, μια απλή κίνηση είναι αρκετή για να ενεργοποιήσετε μια σειρά από λειτουργίες (όπως είναι το Airplane Mode, το WiFi, το Bluetooth, τα mobile δεδομένα σας κ.ά.), χωρίς να χρειάζεται καν να «ξεδιπλώσετε» το Galaxy Z Flip4.

    Σε περίπτωση βέβαια που θέλετε να απολαύσετε μια full-screen εμπειρία , τότε η Εσωτερική Οθόνη Dynamic AMOLED 2X των 6.7 ιντσών με υποστήριξη HDR10+ και refresh rate στα 120Hz, αποτελεί ένα «εισιτήριο»  στον φανταστικό κόσμο της mobile τεχνολογίας. Και φυσικά οι εκπλήξεις που προσφέρει το Galaxy Z Flip4 δεν σταματούν εδώ, καθώς οι φωτογραφίες και τα video σας μπαίνουν σε μια νέα διάσταση. Με το Galaxy Foldable της Samsung ακόμη και εάν τραβάτε φωτογραφίες με ελάχιστο φωτισμό, το Galaxy Z Flip4 προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σε low-light συνθήκες. Παράλληλα, ενεργοποιώντας το FlexCam mode (διπλώνοντας τη συσκευή) μπορείτε να κάνετε video και photo capturing ή να τραβήξετε hands-free group full selfies από διαφορετικές γωνίες, επιτυγχάνοντας φωτογραφικό αποτέλεσμα που δεν γίνεται να μην το θαυμάσετε. Όπως θα διαπιστώσετε, ακόμη και τα meetings σας στο Zoom  (ή οποιοδήποτε άλλο video-conferencing utility) μπαίνουν σε νέα εποχή!

    Galaxy Watch5 & Galaxy Buds2 Pro: Συμπληρώνοντας την εμπειρία!

    Το Galaxy Z Flip4 αποτελεί την «αφετηρία» του οικοσυστήματος της Samsung, όμως για να γίνει η εμπειρία σας ακόμη πιο… εκπληκτική, τότε θα πρέπει να συνδυάσετε το εξελιγμένο Galaxy Foldable της Samsung με το Galaxy Watch5, το νέο premium smartwatch που σχεδιάστηκε για να «καταλαβαίνει» τις ανάγκες σας. Η τελευταία προσθήκη στη σειρά Galaxy Watch5, προσφέρει λειτουργίες που συναρπάζουν όλους τους users. Καταγράφοντας με λεπτομέρεια την καθημερινή σας άσκηση αλλά και οποιαδήποτε δραστηριότητά σας, το Galaxy Watch5 είναι ένας εκπληκτικός «σύντροφος» στο καθημερινό σας μονοπάτι του wellness, βοηθώντας στην πράξη για ακόμη περισσότερη ευεξία. To Galaxy Watch5 ξεχωρίζει για την ακρίβεια και τη λεπτομέρεια στις μετρήσεις του και αυτό είναι απόρροια του νέου BioActive Sensor*, ενός ισχυρού chip που συνδυάζει τη δύναμη τριών διαφορετικών αισθητήρων που καταγράφουν οτιδήποτε συμβαίνει στον οργανισμό μας, παρακολουθώντας την καρδιακή μας λειτουργία* και τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα, αλλά και του stress**.

    Με το Galaxy Watch5 στον καρπό σας μπορείτε να πετύχετε μια ολιστική προσέγγιση στην προσπάθεια που καταβάλλετε, έτσι ώστε να είστε πάντοτε σε φόρμα. Ακόμη περισσότερο, με το Galaxy Watch5 μπορείτε να θέσετε σημαντικούς στόχους και να προσπαθήσετε να τους επιτύχετε ορίζοντας ειδικά προγράμματα εκγύμνασης και παρακολούθησης της προόδου σας. Και εάν ανήκετε στους λάτρεις της περιπέτειας, της εξερεύνησης και των outdoor activities, η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy Watch5 Proκατασκευασμένο από Sapphire crystal και τιτάνιο, αλλά και rugged κατασκευαστικά υλικά που το καθιστούν ανθεκτικό.

    Και επειδή η καλύτερη άσκηση, αλλά και οποιαδήποτε outdoor βόλτα χρειάζεται και την κατάλληλη… μουσική, τα Galaxy Buds2 Pro προσφέρουν υψηλό performance και μπορούν να σας ταξιδέψουν στον κόσμο του ήχου υψηλής πιστότητας. Με 360ο Audio drivers που δημιουργούν ένα εκπληκτικόsound effect που σας επιτρέπει να ακούτε surround ήχο από κάθε πλευρά, αλλά και σούπερ εργονομικό σχεδιασμό που σας επιτρέπει να τα φοράτε 24/7 (διαθέτουν 15% μικρότερο μέγεθος και νέο design που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο). Είτε βρίσκεστε στο γυμναστήριο, είτε κάνετε την πρωινή σας βόλτα, είτε είστε στο βαγόνι στο μετρό, τα Galaxy Buds2 Pro προσφέρουν εκπληκτικές συνθήκες ηχητικής απομόνωσης, μέσω του ισχυρού και εμπλουτισμένου συστήματος Active Noise Cancelation (ANC) που περιορίζει (ή κόβει εντελώς) ανεπιθύμητους ήχους που προέρχονται από το φυσικό περιβάλλον. Χωρίς αμφιβολία, τα Galaxy Buds2 Pro αποτελούν ένα «must-have» αξεσουάρ που θα καταπλήξει ακόμη και έναν απαιτητικό audiophile και λάτρη του ποιοτικού ήχου. Και οι τρεις παραπάνω συσκευές που μόλις σας περιγράψαμε αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του οικοσυστήματος της Samsung, προσφέροντας αυτόματη εναλλαγή και συνεργασία ανάμεσα στο Galaxy Z Flip4, το Galaxy Watch5 και τα Galaxy Bud2s Pro. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε χρήση του Galaxy Watch5 σας ως χειριστήριο για να ενεργοποιείτε (ή να απενεργοποιείτε) την κάμερα του Galaxy Z Flip4 ή μπορείτε να δέχεστε κλήσεις και SMS στο smartwatch σας, χωρίς να απαιτείται σύνδεση με το Galaxy Z Flip4. Και οι ευχάριστες «high-tech» εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς μέσω του Galaxy Watch5 μπορείτε να ελέγξετε μια παρουσίαση ή να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική (βάζοντας έτσι και τα Galaxy Buds2 Pro στο… παιχνίδι).

    Παράλληλα, μέσω της λειτουργίας SmartThings Find*** της Samsung δεν πρόκειται να… χαθείτε, καθώς μπορείτε να βρείτε το ακριβές σημείο που αφήσατε τα Galaxy Buds2 Pro  ή το smartwatch σας, ενώ η ύπαρξη του «Left Behind Notice» σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψετε εάν κάποια συσκευή έχει αποσυνδεθεί ή έχει μείνει πίσω από το χρήστη. Βασικό προτέρημα όλων των παραπάνω mobile συσκευών πέραν της αξιοπιστίας τους είναι ότι μπορούν να συνδεθούν εύκολα (στα Galaxy Buds2 Pro ένα απλό άνοιγμα της θήκης είναι αρκετό για να ξεκινήσει τη συνεργασία με το smartphoneσας), αλλά και να συνεργαστούν εκπληκτικά σε… χρόνο dt!

    A universe full of possibilities!

    Το οικοσύστημα συσκευών της Samsung ανοίγει την πόρτα σε ένα σύμπαν που βρίθει από πιθανότητες, κάνοντας την ενασχόλησή σας με τον κόσμο της mobile τεχνολογίας πιο συναρπαστική. Ανακαλύψτε την τριπλέτα συσκευών που περιλαμβάνει τα Galazy Z Flip4, Galaxy Watch5 και Galaxy Buds2 Pro!

    [Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.]

    *********

    * Λόγω των περιορισμών της χώρας στην απόκτηση έγκρισης/καταχώρισης ως ιατρική συσκευή, οι αισθητήρες και οι αντίστοιχες λειτουργίες τους ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι για χρήση. Ανατρέξτε στον ιστότοπο https://www.samsung.com/gr/apps/samsung-health-monitor για περισσότερες πληροφορίες και τα τελευταία νέα σχετικά με τις χώρες παροχής υπηρεσιών.

    ** Προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και φυσικής κατάστασης. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή διαταραχής ύπνου. Οι μετρήσεις είναι αποκλειστικά για δική σας προσωπική αναφορά. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για συμβουλές. ΜΗΝ κάνετε μετρήσεις της σύνθεσης του σώματός σας, αν σας έχει γίνει τοποθέτηση βηματοδότη ή έχετε άλλη εμφυτεύσιμη ιατρική συσκευή. ΜΗΝ κάνετε μετρήσεις της σύνθεσης του σώματός σας, αν είστε έγκυος. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ενδέχεται να μην είναι ακριβή, αν είστε κάτω των 22 ετών

    *** Οι διαθέσιμες τεχνολογίες, λειτουργίες και ιδιότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο, το περιβάλλον δικτύου ή το προϊόν, και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles