11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Game-breaking bug στο KOTOR 2! Αδύνατος ο τερματισμός του παιχνιδιού στο Switch

    Το Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, γνωστό ως και KOTOR II στους κύκλους των fans, θεωρείται από κάποιους το καλύτερο Star Wars παιχνίδι όλων των εποχών. Ο τίτλος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 και επανακυκλοφόρησε για το Nintendo Switch νωρίτερα μέσα στο μήνα, παραμένοντας πιστός στο original game. Παρόλα αυτά, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους gamers στο Switch, αφού ένα bug εμποδίζει τον τερματισμό του παιχνιδιού.

    Τα νέα έγιναν γνωστά μέσα από το Twitter, όπου ο χρήστης Daniel Moore εντόπισε το πρόβλημα και απευθύνθηκε στο υπεύθυνο studio Aspyr Media. Ο ίδιος ανέφερε ότι το bug συμβαίνει όταν οι παίκτες βλέπουν το Basilisk Crash cutscene κατά την προσγείωση στο Onderon. Η Aspyr απάντησε ότι πρόκειται για ένα γνωστό θέμα, το οποίο θα επιλυθεί με το επόμενο patch, χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη λύση αυτή τη στιγμή. Επομένως, όσοι ήθελαν να παίξουν τον εν λόγω τίτλο, καλύτερα να περιμένουν λίγο!

    Διαβάστε επίσης:

    Με ελληνικούς υπότιτλους το Forza Horizon 5

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles