21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Game of Thrones: Prequel του… prequel σχεδιάζει το HBO

    Ο κόσμος του George R.R. Martin γίνεται όλο και μεγαλύτερος. Εκτός από τις σειρές που ήδη προβάλλονται ή βρίσκονται υπό ανάπτυξη, όπως το House of the Dragon ή το sequel του Jon Snow, το HBO εξετάζει τώρα μια νέα σειρά Game of Thrones που θα διηγηθεί την ιστορία της κατάκτησης του Aegon στο Westeros.

    Για όσους δεν γνωρίζουν αναλυτικά τις λεπτομέρειες, η εν λόγω ιστορία θα ήταν ένα prequel του House of the Dragon – με άλλα λόγια, ένα prequel του prequel. Πιθανότατα θα λάβει χώρα περίπου 130 χρόνια πριν από τα περισσότερα γεγονότα στο House of the Dragon και σχεδόν 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα της αρχικής σειράς Game of Thrones.

    Ο Aegon δεν ήταν ο πρώτος Targaryen που εγκαταστάθηκε στο Westeros μετά την καταστροφή της Valyria, όταν το αρχαίο ηφαίστειο της περιοχής εξερράγη και κατέστρεψε την πιο προηγμένη πόλη του τότε κόσμου, αλλά ήταν ο πιο φιλόδοξος. Αυτός, μαζί με τις δύο αδελφές του και τους τρεις δράκους του, ένωσε όλο το Westeros κάτω από ένα στέμμα, μετατρέποντας τα Επτά Βασίλεια σε ένα. Το ότι πλέον ακούγεται και το ενδεχόμενο μιας ταινίας Game of Thrones δεν αποτελεί έκπληξη μιας και το IP είναι ένα από τα πολυτιμότερα στη φαρέτρα της Warner Bros. Discovery.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξανανοίγει το «κεφάλαιο» Harry Potter σε τηλεοπτική σειρά του HBO (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles