18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Gangster Squad: Η “τραγική” ομοιότητα με το μακελειό του Denver σοκάρει και… “εξαφανίζει” το trailer της ταινίας

    Η ζωή, μερικές φορές, μιμείται την τέχνη με άκρως… τραγικό τρόπο. Έτσι, και αυτή τη φορά, το trailer του film “Gangster Squad”, με πρωταγωνιστές τον Sean Penn, τον Ryan Gosling και την Emma Stone, το οποίο κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες, περιλαμβάνει μία σκηνή… σαν βγαλμένη από το μακελειό στο Denver των προηγούμενων ημερών στις ΗΠΑ.

    Σ’ αυτήν εμφανίζεται μία ομάδα από γκάνγκστερ, οι οποίοι εμφανίζονται πίσω από μία οθόνη κινηματογράφου και “γαζώνουν” κυριολεκτικά τους θεατές με αυτόματα όπλα. Όπως καταλαβαίνετε, το timing για ένα τέτοιο σενάριο είναι όχι απλά ατυχέστατο, αλλά και τρομακτικό.

    Η Warner Bros αναγκάζεται σε πρώτη φάση να αποσύρει το τρέιλερ από τις αίθουσες (αλλά και από το Youtube), φαίνεται, όμως, πως αυτό δεν αρκεί, καθώς, πιθανότατα, θα μεταφερθεί χρονικά και η πρεμιέρα της ταινίας που είχε προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου. Κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ετοιμάζονται συμπληρωματικά γυρίσματα, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί το κενό που θα αφήσει το κομμάτι της ταινίας που θα αφαιρεθεί, λόγω της παραπομπής στο μακελειό του Denver.

    Δείτε το “απαγορευμένο” trailer


    Watch Gangster Squad – forbidden trailer in Action & Adventure  |  View More Free Videos Online at Veoh.com

    Πηγή: LA Times

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles