18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Gears of War: Έρχεται ταινία και animated σειρά στο Netflix

    Αρκετές μεταφορές παιχνιδιών έχουμε δει το τελευταίο διάστημα στο Netflix, στις οποίες αναμένεται να συμπεριληφθεί ένα από τα πιο γνωστά franchise του Xbox. Ο κολοσσός του streaming ενώνει τις δυνάμεις του με την «The Coalition» για την παραγωγή μιας live action ταινίας Gears of War. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το cast, την πλοκή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως το Netflix αποκάλυψε ένα ακόμα animated show για ενήλικες και την πιθανότητα για περισσότερες ιστορίες.

    Η σειρά έχει επίκεντρο το Locust, ένα επιθετικό είδος που βρίσκεται πολύ κοντά στο να καταστρέψει τον ανθρώπινο πολιτισμό. Στην αρχική τριλογία Gears of War πρωταγωνιστεί ο βετεράνος Marcus Fenix, όμως τα νεότερα παιχνίδια και spinoffs επικεντρώνεται στο γιο του JD, το σύμμαχό του Baird και τον επαναστάτη Kait.

    Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα η «The Coalition» δεν έχει αποκαλύψει το νέο παιχνίδι. Οι παραγωγές του Netflix όμως αναμένεται να κρατήσουν στο προσκήνιο το Gears of War, ανανεώνοντας και το ενδιαφέρον των παικτών. Παράλληλα, η κίνηση αποτελεί και μια απάντηση της Microsoft στις φιλοδοξίες της Sony, που περιλαμβάνει μεταφορές του Horizon, του God of War και ταινίες όπως το Uncharted.

    Το μέλλον θα δείξει την εξέλιξη του Gears of War. Μέχρι σήμερα έχουμε δει κάποιες επιτυχημένες μεταφορές παιχνιδιών, όπως αυτή του League of Legends στο Netflix, όμως η πλειοψηφία στην κατηγορία δεν έχει στεφθεί από επιτυχία.

    Διαβάστε επίσης:

    “Φλερτάρει” με την ιδέα μεγάλου John Wick video game η Lionsgate

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles