21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Γεγονός το πρώτο jacket που κάνει τον κάτοχό του… αόρατο!

    Ο Harry Potter αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους μάγους όλων των εποχών. Η αλήθεια είναι όμως ότι δε θα τα είχε καταφέρει τόσο καλά, αν δεν είχε το μανδύα που τον έκανε… αόρατο σε κάθε κρίσιμη περίσταση. Αυτό είναι σίγουρα ένα ένδυμα που οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ζηλέψει, καθώς η συγκεκριμένη προσθήκη στη ντουλάπα μας, θα μας έβγαζε από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που το επέβαλε η κατάσταση.


    Ο μανδύας που κάνει τον κάτοχό του “αόρατο” πλέον έγινε πραγματικότητα! Δύο αδέρφια, ο Steve και Nick Tidball, μετά από επίμονες προσπάθειες και αρκετά ακριβά υλικά κατάφεραν να φτιάξουν ένα ειδικό jacket, το «θερμικό μπουφάν παραλλαγής», που όποιος το φορά γίνεται αόρατος στις υπέρυθρες κάμερες. Το μπουφάν κοστίζει αυτή τη στιγμή 100.000 λίρες και οι εφευρέτες του πιστεύουν ότι θα καταφέρουν στο μέλλον να λειτουργεί και στο κανονικό φως. Το ρούχο είναι λευκό με γκρι λωρίδες, ενισχυμένο με 100 πλακίδια γραφενίου και πολλά χρυσά καλώδια στο εσωτερικό του. Τα αδέρφια Tidball έχουν ιδρύσει στο Λονδίνο μια εταιρεία φουτουριστικών ρούχων, τη Vollebak.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Νέα λειτουργία… “ξεφορτώνεται” τους ανεπιθύμητους

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles