22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Γεμάτο δράση το νέο trailer του Transformers: Rise of the Beasts

    Ο πόλεμος των τεράτων βρισκόταν προ των πυλών στο πρώτο trailer του Transformers: Rise of Beasts, όμως, κατά τη διάρκεια του Super Bowl, οι fans είχαν την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στην ανθρώπινη πλευρά της ταινίας. Το τελευταίο trailer δεν περιλαμβάνει διαλόγους και επικεντρώνεται κυρίως σε μερικά γνωστά ρομπότ. Το Transformers: Rise of Beasts θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 9 Ιουνίου 2023.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, το Rise of the Beasts δεν αποτελεί απευθείας μεταφορά του Beast Wars, αλλά μια ταινία που θα παρουσιάσει κάποιους από τους χαρακτήρες του franchise όπως οι Optimus και Bumblebee. Κι ενώ κανείς δεν ξεχνά τους villains της animated σειράς, αυτή τη φορά οι εχθροί θα είναι οι Terrorcons, μια νέα απειλή που δημιουργήθηκε ειδικά για το Rise of the Beasts.

    Το video που παρουσιάστηκε στο Super Bowl για την τελευταία ταινία Transformers ρίχνει το βάρος στο Mirage, αφήνοντας όμως χώρο και για άλλα Autobots, όπως ο Optimus Prime. Το trailer επίσης επιτρέπει και μια ματιά στον άνθρωπο φίλο του Mirage, το Noah (Anthony Ramos), ο οποίος φαίνεται ότι θα αποτελέσει το βασικό χαρακτήρα του Rise of Beasts.

    δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Guardians of the Galaxy 3: Πρώτη ματιά στις δυνάμεις του Adam Warlock (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles