24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο «Γέροντας Παστίτσιος» μιλάει στον Κώστα Βαξεβάνη στο koutipandoras.gr

    Μία συντηρητική κοινωνία, μισεί δύο πράγματα: πρώτον την παραδοχή ότι ο κόσμος αλλάζει χωρίς να την περιμένει. Το δεύτερο που μισεί είναι να της αποδεικνύει κάποιος, ότι κάνει λάθος.

    Η περίπτωση του «Γέροντα Παστίτσιου» έφερε στο προσκήνιο και τα δύο. Το νόμο από την εποχή του Ι. Μεταξά περί ε εξύβρισης των θείων και την ευπιστία των blogs που είναι έτοιμα να αναπαράγουν οτιδήποτε τους φαίνεται αρεστό, χωρίς να μπαίνουν καν στη διαδικασία να ελέγχουν την προέλευσή του. Το τελευταίο αφορά το «κατασκευασμένο θαύμα» του… Γέροντα που είχε δημοσιεύσει ο διαχειριστής της εν λόγω σελίδας, θέλοντας να αποδείξει το πόσο εύπιστοι είναι ακόμα κι εκείνοι που δηλώνουν «επαγγελματίες» και πόσο εκμεταλλεύονται την πίστη του κόσμου.

    Δείτε το παρακάτω βίντεο με την συνέντευξη που έδωσε ο διαχειριστής της facebook fan page  “Γέροντας Παστίτσιος» στον Κώστα Βαξεβάνη και το koutipandoras.gr

    Ο κος Βαξεβάνης μας έχει συνηθίσει σε εύστοχες ειδήσεις και συνεντεύξεις, ενώ ο 27χρονος ιχθυολόγος στο επάγγελμα, θέτει κάμποσα ενδιαφέροντα ερωτήματα που αφορούν τον νόμο, την κοινωνία, τα κοινωνικά δίκτυα και την ιδιωτικότητα. Αλλά και το πόσο πρόθυμοι είμαστε να ασχοληθούμε με κάτι τόσο ασήμαντο, προκειμένου να αποφύγουμε να διαχειριστούμε τα πραγματικά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles