21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ετοιμαστείτε. Η ανακοίνωση του νέου iPhone 5 μάλλον θα γίνει 12 Σεπτεμβρίου

    Πώς αλλάζουν τα πράγματα από τη μία χρονιά στην άλλη; Ενώ την περασμένη χρονιά γελούσαμε με τα ανέκδοτα που ξεκινούσαν «μπαίνει ένα iPhone σε ένα μπαρ», φέτος βλέπουμε πολλές διαρροές για το νέο μοντέλο της Apple, συντονισμένες και με ελάχιστους να αμφισβητούν οτιδήποτε σοβαρό έχει κυκλοφορήσει.

    Απόψε, όμως, έχει πάρει φωτιά το διαδίκτυο με την εκτιμώμενη ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το event της ανακοίνωσης του iPhone 5. Βάλτε το στο ημερολόγιό σας. Η μέρα φαίνεται να είναι η Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. Το Verge, το θεωρεί πολύ πιθανόν. To All ThingsD τοποθετεί την ανακοίνωση τη συγκεκριμένη εβδομάδα. Το iMore, επιβεβαιώνει με τις πηγές του την ημερομηνία. Ενώ το VentureBeat μιλάει για κυκλοφορία της νέας συσκευής στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία τουλάχιστον, στις 21 Σεπτεμβρίου.

    Η ημερομηνία μας φαίνεται αρκούντως πιθανή, δεδομένης της αύξησης των παραγγελιών της Apple σε εξαρτήματα που συνήθως σηματοδοτεί την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος. Μας φαίνεται ακόμα περισσότερη πιθανή καθώς η Apple, δεν θα θέλει η ανακοίνωση του iPhone 5 να συμβεί με τις ορδές ανακοινώσεων όλων των Windows Phone 8 κινητών που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο.

    Βέβαια, όσο και να επιχειρηματολογούμε, θα μπορούμε να είμαστε βέβαιοι μόνο όταν η Apple στείλει τις επίσημες προσκλήσεις. Κάτι μας λέει, όμως, πως θα τις δούμε εκεί, γύρω στις 25 Αυγούστου. Αναμείνατε…

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles