20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ghost of Tsushima: Πότε θα γίνει διαθέσιμο σε PC

    Ένα ακόμα δημοφιλές video game του PlayStation έρχεται προσεχώς στο PC. Πρόκειται για το Ghost of Tsushima, το εκπληκτικό τελευταίο παιχνίδι του PlayStation 4. Η open-world περιπέτεια θα κυκλοφορήσει στο Steam και το Epic Games Store στις 16 Μαΐου.

    Το Ghost of Tsushima σε άλλη πλατφόρμα

    Η Nixxes, μια εταιρεία της Sony που τα καταφέρνει καλά στις μεταφορές παιχνιδιών στο PC, πέρασε τον τελευταίο χρόνο δουλεύοντας για να φέρει το παιχνίδι της Sucker Punch σε άλλη μια πλατφόρμα. Μαζί με την επέκταση του Iki Island και την λειτουργία co-op multiplayer Legends, το Ghost of Tsushima έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που οι fans περιμένουν από τις μεταφορές παιχνιδιών PlayStation στο PC: ξεκλείδωτα framerates, expansive graphics settings, customizable mouse και keyboard controls.

    Το game κυκλοφόρησε αρχικά για το PlayStation 4 τον Ιούλιο του 2020. Η ιστορία ακολουθεί τον Jin Sakai, έναν samurai που προσπαθεί να προστατεύσει το νησί Tsushima από την εισβολή των Μογγόλων κατά τη διάρκεια της μογγολικής εισβολής του 1274. Το παιχνίδι έχει λάβει θετικές κριτικές για τον κόσμο του, την οπτική παρουσίαση και το μοναδικό σύστημα μάχης. Οι παίκτες ελέγχουν τον Jin καθώς εξερευνούν τον κόσμο, πολεμούν εχθρούς και εκπληρώνουν διάφορες αποστολές. Το παιχνίδι έχει επίσης λάβει μια διευρυμένη έκδοση με τίτλο “Ghost of Tsushima: Director’s Cut” για το PlayStation 5, η οποία περιλαμβάνει το κύριο παιχνίδι καθώς και νέο περιεχόμενο και βελτιώσεις.

    Το Ghost of Tsushima είναι ήδη ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο PS5 και πιθανότατα θα φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό σε ένα high-end PC (η Sony σημειώνει ότι θα λειτουργεί και σε φορητές συσκευές παιχνιδιών PC). Περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών συστήματος, θα αποκαλυφθούν εντός των επόμενων εβδομάδων.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο σκοτεινό trailer για το Alone in the Dark

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles