15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ghostwire: Tokyo: Creepy σκηνικό και υπερφυσικά πλάσματα αποκαλύπτονται στο νέο gameplay trailer

    Το τελευταίο showcase event της Sony ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στο Ghostwire: Tokyo. Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε ένα δυνατό gameplay trailer, το οποίο αποκαλύπτει ένα παιχνίδι αρκετά… creepy. Το αναμενόμενο video game δράσης από το Tango Gameworks, το studio που βρίσκεται πίσω από τη σειρά Evil Within, λαμβάνει χώρα σε μια μοντέρνα εκδοχή του Τόκυο γεμάτη από περίεργα πλάσματα. Η τοποθεσία περιγράφεται ως τα “απομεινάρια” της ιαπωνικής μητρόπολης που είναι γεμάτη με υπερφυσικά όντα που περιφέρονται ολόγυρα.

    Το gameplay trailer έχει διάρκεια περίπου 10 λεπτών, προσφέροντας μια γερή δόση παιχνιδιού και αποκαλύπτοντας ένα τρομακτικό σκηνικό και έντονη first-person δράση. Το Ghostwire: Tokyo θα είναι διαθέσιμο στις 25 Μαρτίου στο PS5.

    Διαβάστε επίσης: Η AGON by AOC συνεχίζει τη μακροχρόνια συνεργασία της με την G2 Esports (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles