18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Γιατί να καταστρέψεις όχι ένα, αλλά δύο Nexus 6P;

    Η μόδα που δημιούργησαν τα iPhone 6 και 6 Plus πέρυσι, με το σκάνδαλο Bendgate, δυστυχώς δε λέει να κοπάσει. Και ως αποτέλεσμα, πολλές συσκευές καταστρέφονται ηθελημένα, σε “κοινή θέα” μάλιστα, ώστε να μάθουν οι υποψήφιοι αγοραστές κάτι τελείως ανούσιο: Αν το smartphone τους θα λυγίσει όταν προσπαθήσουν να το…λυγίσουν με όση δύναμη έχουν.

    Σοβαρά ρε παιδιά τώρα, γιατί;

    nexus 6p

    Ο ίδιος YouTube reviewer (JerryRigEverything), λύγισε και έσπασε με χαρακτηριστική ευκολία όχι μόνο ένα, αλλά δύο ολοκαίνουργια Nexus 6P! Το δεύτερο καθώς αρκετοί αμφισβήτησαν την εγκυρότητα του πρώτου, καθώς η συσκευή υποβλήθηκε σε καταπόνηση με άλλους τρόπους πριν το λύγισμα και έτσι, ίσως είχε αποδυναμωθεί ήδη. Έτσι, αποφάσισε να σπάσει άλλο ένα, του κουτιού!

    Αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει…γιατί δε το κάνουν όπως το Digital Life με το iPhone 6 Plus;

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles