20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Godzilla x Kong: The New Empire: Μέχρι και οι Τιτάνες… τρέμουν στο νέο trailer

    Το Godzilla x Kong: The New Empire σύντομα θα βγει στις αίθουσες. Όταν όμως ο King Kong και ο Godzilla αρχίζουν να φοβούνται, ξέρουμε ότι υπάρχει… πρόβλημα. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα πίσω από το νέο Godzilla x Kong, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου: Μια νέα απειλή εμφανίζεται που θα αναγκάσει τους δύο πρώην εχθρούς να συνεργαστούν για να σώσουν τον κόσμο.

    Φυσικά, υπάρχουν κι άλλα. Ξεκινώντας από εκεί που σταμάτησε το Godzilla vs. Kong του 2021, η ανθρωπότητα έχει συνάψει μια ιδιαίτερη συμφωνία με τον μεγάλο πίθηκο και τον φονικό kaiju. Στην περίπτωση του Kong, το θέμα είναι πιο βαθύ, αφού αποκτούν πρόσβαση στον υπόγειό του κόσμο και τον έχουν κυριολεκτικά κάνει… Terminator.

    Δείτε τι εννοούμε παρακολουθώντας το νέο trailer του Godzilla x Kong: The New Empire

    Αυτή η ταινία, γενικά, φαίνεται αρκετά διασκεδαστική αν ληφθούν υπόψη κάποια βασικά στοιχεία. Πολύ καλό σημάδι είναι ότι μέλη του καστ όπως η Rebecca Hall, ο Brian Tyree Henry και η Kaylee Hottle επιστρέφουν. Ο Dan Stevens είναι πάντα μια ευπρόσδεκτη προσθήκη και ο σκηνοθέτης Adam Wingard φαίνεται ότι πραγματικά προσπαθεί να ξεπεράσει στα όριά του, με όλες τις νέες τοποθεσίες, τα πλάσματα, τα συναισθήματα και τις δυνάμεις των Τιτάνων. Η πρώτη ταινία δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό, αλλά είχε τις στιγμές της – και αυτή φαίνεται σαν να κρατά τα θετικά από την προηγούμενη ταινία και να αφαιρεί τα υπόλοιπα. Ή έτσι τουλάχιστον ελπίζουμε.

    Επιπλέον, η ταινία “εξερευνά περαιτέρω τις ιστορίες αυτών των Τιτάνων και την καταγωγή τους, καθώς και τα μυστήρια της Skull Island. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτει την μυθική μάχη που βοήθησε στο να διαμορφωθούν αυτά τα εξαιρετικά πλάσματα και να δεθούν με την ανθρωπότητα για πάντα”, σύμφωνα με τη Warner Bros.

    Το Godzilla x Kong: The New Empire θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024. Επομένως, κοντεύουμε!

    Διαβάστε επίσης:

    Shōgun: Νέο καθηλωτικό trailer για την υπερπαραγωγή που θα μας ταξιδέψει στην Ιαπωνία – Digital Life!

     

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles