20.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Shōgun: Νέο καθηλωτικό trailer για την υπερπαραγωγή που θα μας ταξιδέψει στην Ιαπωνία

    Ένα ακόμη trailer για το πολυαναμενόμενο «Shōgun», παραγωγής FX, που στη χώρα μας θα προβληθεί μέσα από το Disney Plus, παρουσιάστηκε πριν από μερικές ώρες στη διάρκεια του Super Bowl.

    Δείτε το επίσημο trailer εδώ

    Τι γνωρίζουμε για τη σειρά

    Πρόκειται για μια πρωτότυπη τηλεοπτική μεταφορά του best-seller μυθιστορήματος του James Clavell από τους Justin Marks και Rachel Kondo. Η μίνι σειρά, 10 επεισοδίων, διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το 1600, εν μέσω ενός καθοριστικού εμφυλίου πολέμου. Ο παραγωγός Hiroyuki Sanada πρωταγωνιστεί ως Lord Yoshii Toranaga, ο οποίος μάχεται για τη ζωή του, καθώς οι εχθροί του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων ενώνονται εναντίον του. Όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο βρίσκεται ακυβέρνητο κοντά σε ένα ψαροχώρι, ο Άγγλος κυβερνήτης του, John Blackthorne (Cosmo Jarvis), έρχεται φέρνοντας μυστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Toranaga να ανατρέψει την εξουσία και να μειώσει
    την τρομερή επιρροή των εχθρών του Blackthorne, των Ιησουιτών ιερέων και των Πορτογάλων εμπόρων.

    H μοίρα του Toranaga και του Blackthorne συνδέονται άρρηκτα με τη μεταφράστριά τους, Toda Mariko (Anna Sawai), μια μυστηριώδη χριστιανή ευγενή, τελευταία απόγονο μιας ατιμασμένης γενιάς. Ενώ υπηρετεί τον άρχοντά της μέσα σε αυτό το βεβαρημένο πολιτικό τοπίο, η Mariko πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχέση της με τον Blackthorne, τη δέσμευσή της στην πίστη της, η οποία την έσωσε και το καθήκον της προς τον εκλιπόντα πατέρα της.

    Δείτε το νέο trailer:

    Η σειρά περιλαμβάνει διακεκριμένο ιαπωνικό καστ, γεγονός πρωτόγνωρο για Αμερικανική
    παραγωγή. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ο Tadanobu Asano ως Kashigi Yabushige, ένας
    διαβόητος δολοφόνος και στενός σύμμαχος του Toranaga, ο Hiroto Kanai ως Kashigi Omi, νεαρός ηγέτης στο μικρό ψαροχώρι όπου βρέθηκε το πλοίο του Blackthorne, ο Takehiro Hira ως Ishido Kazunari, ένας ισχυρός γραφειοκράτης που είναι ο κύριος αντίπαλος του Toranaga, η Moeka Hoshi ως Usami Fuji, μια χήρα που πρέπει να βρει νέο σκοπό για τον αγώνα του άρχοντά της, ο Tokuma Nishioka ως Toda Hiromatsu, έμπιστος στρατηγός και στενός φίλος του Toranaga, ο Shinnosuke Abe ως Toda Hirokatsu (Buntaro), ζηλιάρης σύζυγος της Mariko, ο Yuki Kura ως Yoshii Nagakado, θρασύς γιος του Toranaga με έντονη επιθυμία να αποδείξει την αξία του και η Fumi Nikaido ως «Ochiba no Kata», αξιοσέβαστη μητέρα του διαδόχου η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει τέλος στην εξουσία του Toranaga και στην απειλή του απέναντι στην εξουσία του γιου της.

    Εκτός από το trailer του «Shōgun», είδαμε κι άλλα trailer στο Super bowl, μεταξύ των οποίων και αυτό του Deadpool. Μπορείτε να το δείτε εδώ

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο επικό trailer για την πολυαναμενόμενη περιπέτεια Avatar: The Last Airbender

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles